Cerul, ca un semicerc! Fostul handbalist Gigi Dinu a plecat să dribleze norii

Pandemia de coronavirus a mai făcut o victimă în rândul foștilor sportivi ai orașului, handbalistul Gigi Dinu (foto mijloc) pierzând lupta cu virusul la 58 de ani.
Una dintre figurile importante ale sportului pe semicerc în oraș, o persoană dedicată aproape total acestui sport, Gigi Dinu s-a născut pe 24 decembrie 1962. A fost junior la CSȘ Lugoj și mai apoi la Timișul Lugoj.

Din anul 1982 a fost component de bază la Metalul Iurt Lugoj, cucare a promovat în Divizia B în același an.

A jucat zece ani în Divizia B la Metalul Iurt Lugoj, a renunțat la activitatea sportivă pentru o perioadă pentru ca mai apoi să se întoarcă pe teren pentru CSM Lugoj și apoi la Găvojdia, unde a evoluat până în 2010, când avea 48 de ani.

Colegii și prietenii lui sunt afectați de dispariția prematură a unu om mereu volubil, cu o vorbă bună sau o poantă pentru fiecare.

”A fost un om dedicat acestui sport pe care l-a trăit cu mare pasiune. Am fost colegi pentru mulți ani. Din păcate acum s-a alăturat echipei îngerilor. Apărarea lor sigur s-a întărit, dar noi prietenii lui, am rămas mult mai săraci !Drum lin spre stele, prieten drag! Dumnezeu să te odihnească!”, a spus Titi Grasu, unul dintre cei mai apropiați colegi și prieteni.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Articolul Cerul, ca un semicerc! Fostul handbalist Gigi Dinu a plecat să dribleze norii apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*