Cetățeni model! O firmă privată dezinfectează gratuit toate parcurile din Lugoj

Contextul actual ne obligă la mai multă atenție cu privire la locurile frecventate și igiena acestora.

Pentru a fi protejați, dezinfectarea spațiilor și a suprafețelor cu care intrăm în contact este absolut necesară.
În această perioadă, când școlile și grădinițele și-au închis porțile, copiilor le rămân, ca spații de socializare, parcurile din municipiu, unde se pot bucura de joacă în aer liber. Fiind frecventate de un număr mare de oameni, adulți și copii deopotrivă, dezinfecția acestora este o acțiune extrem de utilă.

În sprijinul lugojenilor, firma privată Deratizare, Dezinfecție, Dezinsecție – DDD Lugoj s-a oferit să efectueze gratuit dezinfecția tuturor parcurilor din oraș, inclusiv în cele pentru copii din cartiere. Acțiunea are loc în colaborare cu Primăria Municipiului Lugoj și Poliția Locală și a început astăzi, încă de la primele ore.

”Inițiativa a fost gândită ca o acțiune benevolă pentru comunitatea în care ne desfășurăm activitatea, astfel încât să dăm ceva înapoi comu­nității. Am avut aceeași inițiativă și în primăvară, dar din păcate fostul primar nici măcar nu ne-a răspuns la telefon”, transmit reprezentanții DDD Lugoj.

Dezinfecția va cuprinde peste 20 de parcuri, iar în caz de vreme nefavorabilă, acțiunea va fi re­programată pentru o dată ulte­rioară

Articolul Cetățeni model! O firmă privată dezinfectează gratuit toate parcurile din Lugoj apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*