CFR 2 a dat de pământ cu Tăşnadul, sperietoarea clujencelor din Liga a III-a. Scor de tenis pentru feroviari, care au intrat în vacanţă

Ultima etapă a turului seriei a cincea a Ligii a III-a a debutat joi, cu meciul dintre CFR Cluj 2 şi Unirea Tăşnad.

Feroviarii s-au impus mult mai uşor decât se aşteptau chiar şi ei înaintea jocului, 6-1, dar după o partidă controlată autoritar de către elevii lui Gheorghe Barbu.

Pe terenul de la baza CMC, alb-vişiniii au rezolvat jocul încă de la pauză, CFR-ul intrând la vestiare cu un avantaj de trei goluri, 4-1. Profitând şi de câteva absenţe importante din tabăra oaspeţilor, clujenii nu au avut probleme nici în repriza secundă, cu această victorie reuşind să treacă peste adversarul de joi în clasament.

Yasin Hamed a fost autorul unui hattrick, Petrila a dat o dublă, iar Coţi şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, o menţiune specială având şi Toni Giurgean, coator la două din cele patru goluri ale primei reprize. Pentru sătmăreni a marcat Nagy, la scorul de 2-0, Unirea Tăşnad suferind prima înfrângere din acest sezon împotriva echipelor din judeţul Cluj, cu “U”, Sănătatea şi Unirea Dej câştigând de fiecare dată cu un scor identic, 2-0.

A fost ultimul meci al anului pentru CFR Cluj 2, care a încheiat turul Ligii a III-a, următorul joc oficial fiind împotriva Universităţii Cluj, pe teren propriu, la începutul lunii martie.

CFR Cluj 2

Au mai intrat: Petruş Cl., Figueira, Milandru. Antrenor: Gheorghe Barbu

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*