CFR a dat de greu! Feroviarii au pierdut la Craiova şi au readus suspansul în lupta la titlu. Conceicao, din nou în pericol

CFR Cluj a pierdut derby-ul din deplasare cu Universitatea Craiova, 0-2, după o repriză secundă slabă.

Feroviarii aşteaptă un pas greşit al FCSB-ului mâine, în caz contrar diferenţa din fruntea Ligii 1 urmând să fie micşorată la doar trei.

Cu Ţucudean absent din cauza unei răceli, alb-vişiniii au încercat totuşi să repete tactica din meciul cu FCSB. Au început bine, au pus sub presiune formaţia olteană, dar o neatenţie la un aut de margine le-a permis craiovenilor să dea lovitura în minutul 14.

Andrei Cristea a deschis scorul neaşteptat după desfăşurarea partidei, iar oltenii au trecut apoi la apărarea italiană comandată de Mangia. Au apărut şi ocaziile la poarta gazdelor, însă Deac, Păun şi Djokovic au ratat ţinta. Posesia de 65% a CFR-ului nu a ajutat-o şi pe tabelă, iar la pauză Craiova intra cu avantaj.

La vestiare jucătorii celor două echipe parcă au schimbat tricourile. Oltenii au fost mult mai insistenţi la reluare şi au încercat să marcheze golul al doilea, iar CFR-ul nu a mai putut exercita aceeaşi presiune ca în prima repriză. În minutul 76, Koljic a câştigat un duel pentru minge cu Lang şi l-a învins pe Arlauskis, iar repriza slabă a clujenilor devenea un coşmar.

Rămas fără Panin pe bancă, înlocuit până la urmă de Bilaşco, Antonio Conceicao nu a mai găsit soluţii până la final, iar CFR-ul a pierdut primul meci în deplasare după mai bine de un an, precedentul eşec fiind tot la Craiova.

Urmează o nouă săptămână dificilă în Gruia, în acest moment Craiova fiind la doar cinci puncte în spatele feroviarilor.

Universitatea Craiova

Au mai intrat: Bărbuţ, Fedele, Nuno Rocha. Antrenor: Devis Mangia

CFR Cluj

Au mai intrat: Petrila, Costache. Antrenor: Antonio Conceicao

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*