CFR Cluj 2 a pierdut la Cugir și are o linie de clasament identică în Liga a III-a: trei victorii, trei egaluri, trei înfrângeri

CFR Cluj 2 nu a repetat meciul bun împotriva Comunei Recea de săptămâna trecută și a pierdut, 0-1, jocul disputat la Cugir, cu echipa de pe locul secund în clasament.

Meciul a contat pentru etapa a noua a seriei a cincea din Liga a III-a și a fost decis de golul lui Mădălin Popa, din minutul 79, gazdele lovind o dată și bara în acest joc.

Elevii lui Gheorghe Barbu au evoluat și pe terenul singurei echipe care a obținut doar victorii ”acasă” în acest tur, statistica favorabilă cugirenilor neputând fi stricată nici de clujeni. Cu înfrângerea de la Cugir, CFR-ul bifează o linie de clasament sub semnul cifrei 3, alb-vișiniii având trei victorii, trei egaluri și trei eșecuri, dar și un golaveraj de +3, aflându-se acum pe locul opt în ierarhie.

De menționat și debutul chinezului Yuefeng Lu în trupa feroviară, care se pregătește acum de meciul cu Avântul Reghin, programat vinerea viitoare.

Metalurgistul Cugir

Au mai intrat: Cioban, Itu, Neagu, Codrea. Antrenor: Călin Moldovan

CFR Cluj 2

Au mai intrat: Dat, Lu, Petrila. Antrenor: Gheorghe Barbu

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*