CFR Cluj 2, eşec la Odorhei după ce a rămas în 10 oameni. Echipă extrem de tânără aliniată de clujeni

foto: Beliczay László/szekelyhon.ro

În ziua în care Dan Petrescu a fost numit, oficial, antrenor la CFR Cluj, echipa a doua a clubului a avut meci la Odorheiu Secuiesc, în etapa a 19-a din Liga a III-a.

Ardelenii au pierdut cu 2-1, însă numai după ce au rămas în inferioritate numerică.

Clujenii, cu un lot extrem de tânăr, cel mai „bătrân” jucător fiind născut în anul 2000, au de ce să regrete acest eşec, mai ales că şi-au creat şi câteva şanse importante la poarta formaţiei lui Alpar Meszaros.

După 0-0 la pauză, Balint a deschis scorul pentru gazde în minutul 52, scor la care CFR-iştii au crescut ritmul jocului, iar egalarea a venit după numai 10 minute, atunci când Dat a transformat un penalty. În minutul 70, însă, Cezar Bud, aflat la debutul în Liga a III-a, a fost eliminat pentru două cartonaşe galbene, iar imediat Odorheiul a dat lovitura, Dinu marcând în urma unei faze fixe.

Cu un om mai puţin şi în faţa unei echipe mai experimentate, CFR-iştii nu au reuşit să se mai apropie periculos de poarta adversă şi au pierdut un meci de la care aveau speranţe că pot obţine cel puţin un egal.

Clujenii rămân pe locul cinci în clasament, cu 33 de puncte, bifând, pe de altă parte, a doua înfrângere consecutivă, o premieră în acest sezon.

CFR Cluj 2

Au mai intrat: Minteuan B, Chira, Covaci. Antrenor: Sergiu Coc

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*