CFR Cluj a pierdut printr-un eurogol cu Viitorul și mai are doar un punct avans în fruntea clasamentului

CFR Cluj a suferit al doilea eșec al acestui sezon din Liga I, 0-1 cu FC Viitorul, în deplasare, după un joc decis de un gol spectaculos al lui Eric. Feroviarii au mai rămas cu un singur punct în fruntea clasamentului, după al doilea meci consecutiv fără victorie.

Prima repriză a duelului de la Ovidiu a fost oarecum echilibrată, cele două echipe creându-și șanse puține de gol, Culio fiind cel mai aproape de a marca. Clujenii au cerut o lovitură de la 11 metri la faultul comis asupra lui Deac, în timp ce gazdele au fost nemulțumite că Sebastian Colțescu i-a dat doar cartonaș galben lui Vinicius, după un fault la Țucudean.

Această ultimă fază, însă, petrecută în minutul 43, a dus și la deschiderea scorului, Eric marcând cu un șut direct la vinclu din lovitura liberă de care Viitorul a beneficiat. Partea a doua a meciului a debutat cu câte o ocazie la fiecare poartă, după care clujenii au început să pună stăpânire pe joc, gazdele mulțumindu-se doar cu contraatacul.

Ocaziile importante au lipsit, însă, la poarta lui Râmnicenu, ultima pasă sau imprecizia la finalizare dăunând elevilor lui Dan Petrescu. Cea mai mare ocazie de egalare a clujenilor a venit abia la ultima fază, Mureșan trimițând cu capul pe lângă poartă, iar CFR-ul bifează, pentru prima oară în acest sezon, două meciuri la rând fără victorie.

FC Viitorul

Au mai intrat: De Nooijer, Kofi, Ghiță. Antrenor: Gheorghe Hagi

CFR Cluj

Au mai intrat: Moutinho, Nistor, Păun. Antrenor: Dan Petrescu

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*