CFR Cluj a suferit a treia înfrângere din acest sezon, pe terenul oltenilor. CSU Craiova se apropie la şase puncte de lider

Liderul clasamentului, CFR Cluj, şi ocupanta locului 3, CSU Craiova, s-au întâlnit azi, 16 decembrie, pe noul stadion din Bănie pentru a disputa etapa 22 a Ligii I, care s-a încheiat cu victoria oltenilor, 2-1.

Încărcătura duelului s-a simţit din startul partidei, faulturile fiind prezente de ambele părţi. Mateiu (10) a avut prima ocazie a partidei, dar şutul său care mergea spre vinclu a fost respins de Arlauskis printr-o paradă.

Ocazia lui Culio (26) şi a lui Bancu (38) prevesteau deschiderea scorului înainte de pauză. Băluţă (45+1) a profitat de greşeala defensivei clujene şi a deschis scorul cu o lovitură de cap din şase metri, 1-0, acesta stabilind şi scorul pauzei.

După cinci minute de la reluarea partidei, Mitriţă a executat perfect o lovitură liberă, care s-a dus direct în poarta CFR-ului, învingându-l pe Arlauskis, 2-0. Nou-intratul Urko Vera (61) a redus din diferenţă la prima atingere de minge, 2-1. Lovitura de cap a lui Omrani (74) putea să restabilească egalitatea, dar Calancea a fost la post şi a respins balonul.

Autorul primului gol, Băluţă, şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică din minutul 81. Acesta a primit al doilea cartonaş galben după un fault asupra lui Urko Vera. Clujenii nu au reuşit să profite de superioritatea numerică şi au suferit a treia înfrângere din acest sezon, iar Craiova s-a impus cu 2-1. CFR Cluj îşi păstrează fotoliul de lider cu 49 de puncte, iar oltenii se apropie la şase puncte de aceştia şi la un punct de FCSB.

CSU Craiova

Au mai intrat: Gustavo, R. Popa. Antrenor: Devis Mangia.

CFR Cluj

Au mai intrat: Urko Vera, Mailat, Nouvier, . Antrenor: Dan Petrescu.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*