CFR Cluj abia asteapta introducerea arbitrajului video: „Am fi dispusi sa platim”

Odata cu anuntul facut de presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, privind introducerea arbitrajului video incepand cu play-off-ul din acest sezon, conducerea clubului CFR Cluj a oferit prima reactie favorabila.

Dan Petrescu solicita de ceva timp aceasta modalitate de verificare a unor faze din meci, iar asteptarea pare sa fi luat sfarsit.

Presedintele clubului, Iuliu Muresan, si-a exprimat acordul privind aceasta regula si a marturisit ca ardelenii ar fi dispusi chiar sa scoata bani din buzunar pentru garantia unui arbitraj corect.

„Suntem de acord cu VAR, bineinteles, pentru ca se vor corecta unele faze. Am vazut in Italia ca se intorc o serie de faze, e o treaba buna. O sa scada procentul de erori umane, la fazele din careu si la unele ofsaiduri. Pentru ca fazele acelea ne intereseaza, unde se comit erori care au efect asupra scorului.

Ne-am saturat sa tot fim acuzati ca arbitrii ne ajuta pe noi, ca rezultatele noastre au fost influentate decisiv de tot felul de decizii. Noi niciodata nu am avut legaturi cu arbitrii, asa ca ne dorim acest sistem nou de arbitraj.

Nu pot sa va spun cine s-a abtinut, pot doar sa va spun ca am fost de acord cu VAR-ul. Suntem de acord chiar sa se retina bani din drepturile TV, pentru ca este o cheltuiala destul de mare. Noi am fi dispusi sa suportam o suma importanta. Sunt convins ca se vor gasi si sponsori”, a declarat Iuliu Muresan, potrivit Digi Sport.

The post CFR Cluj abia asteapta introducerea arbitrajului video: „Am fi dispusi sa platim” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*