CFR Cluj îl elogiază pe „omul trofeu” de ziua sa: ”Panin a devenit o legendă vie a clubului nostru prin devotamentul arătat în toți acești ani”

În anul 2004, toanele lui Ilie Stan l-au îndepăratat pe Cristi Panin de UTA cu direcția CFR Cluj. A fost, însă, momentul ce avea să-i schimbe radical cariera fostului fundaș lateral, care astăzi se poate lăuda cu  nu mai puțin de 15 trofee cucerite ca fotbalist și team-manager al „feroviarilor”.

De la CFR, arădeanul Panin a ajuns și în tricoul naționalei, dar a bifat și destule prezențe în cupele europene. De exemplu, s-a aflat pe teren pe 16 septembrie 2008, când trupa din Dealul Gruia, debutantă în Champions League, o bătea pe AS Roma (vicecampioana Italiei și câștigătoare a Cupei pe atunci) chiar pe „Olimpico”, cu 2-1.

Astăzi, Cristi Panin împlinește 43 de ani, prilej cu care clubul campion al României i-a transmis un mesaj emoționat prin intermediul Facebook:“Fostul fundaș și căpitan al echipei noastre, actualul team manager Cristian Panin, își aniversează astăzi ziua de naștere. De 17 ani în familia noastră, Cristi a pus umărul la toate cele 15 trofee din vitrina clubului nostru (7 titluri de campion, 4 Cupe, 4 Supercupe ale României). O sursă inegelabilă de amuzament, Panin a devenit o legendă vie a clubului nostru prin devotamentul arătat în toți acești ani. Pană, familia CFR îți urează multă sănătate și multe alte trofee la clubul nostru!”, este mesajul celor de la CFR Cluj pentru Panin.

(foto: CFR 1907 Cluj-Napoca, facebook)

0
0

Articolul CFR Cluj îl elogiază pe „omul trofeu” de ziua sa: ”Panin a devenit o legendă vie a clubului nostru prin devotamentul arătat în toți acești ani” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*