CFR Cluj, misiune uşoară cu Juventus. Ioniţă, primul gol în tricoul ,,alb-vişiniu” după transfer

CFR Cluj a disputat ultimul meci din sezonul regulat al Ligii I pe terenul ultimei clasate, Juventus Bucureşti. Partida disputată în această seară, 25 februarie, pe Stadionul ,,Ilie Oană” din Ploieşti s-a încheiat 0-2 pentru ,,feroviari”.

CFR Cluj putea să deschidă scorul în minutul 8, dar portarul Drăghia a respins mingea trimisă de Ţucudean printr-o lovitură de cap, iar două minute mai târziu Culio a trimis mingea din afara careului puţin pe lângă poarta gazdelor.

Prima ocazie a lui Juventus a fost în minutul 34 când Nicoară i-a centrat în careu lui Elek, acesta din urmă trâgând puternic peste transversală. Omrani (36, 42) şi Ţucudean (38) l-au pus la încercare pe Drăghia, care a respins de fiecare dată, iar scorul pauzei a fost 0-0.

După o primă repriză în care ardelenii au asaltat poarta lui Juventus, Omrani a deschis scorul în minutul 64, 0-1. Camora a trimis de la distanţă spre poartă, Drăghia a respins în faţă, iar Omrani a trimis mingea în plasă. ,,Alb-vişinii” au primit o lovitură de la 11 m în minutul 66 în urma intervenţiei lui Băjenaru asupra lui Deac, iar Ioniţă a marcat după ce în primă fază Drăghia a respins, 0-2.

Juventus a mai semnat o ocazie în minutul 78, dar mingea trimisă de Constantinescu s-a dus peste poartă. Tabela a rămas neschimbată, iar CFR Cluj a câştigat partida cu 2-0 şi încheie sezonul regulat cu o victorie având 59 de puncte.

Juventus Bucureşti

Au mai intrat: Ciobanu, Popescu, Constantinescu. Antrenor: Marius Baciu.

CFR Cluj

Au mai intrat: Ioniţă, Costache, Balde. Antrenor: Dan Petrescu.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*