CFR Cluj reia Liga I cu un derby pe terenul lui Dinamo: „Trebuie să câştigăm. Am rămas în relaţii bune cu Miriuţă, dar nu e un meci special”

După pauza de două săptămâni prilejuită de meciurile echipei naţionale, CFR Cluj va mai disputa încă cinci partide până la următoarea întrerupere a campionatului, care coincide cu sărbătorile de iarnă.

Primul dintre ele va fi duminică, pe terenul celor de la Dinamo Bucureşti, o formaţie care pare să fi depăşit, etapa trecută, momentele dificile prin care a trecut, din punct de vedere sportiv.

Totuşi, neliniştea în privinţa viitorului clubului pare să fie acum cea mai mare problemă, iar echipa lui Dan Petrescu vrea să profite şi să se întoarcă cu trei puncte de la Bucureşti.

„E un meci pe care trebuie să-l câştigăm. Echipa noastră a avut un moment cu trei-patru partide mai puţin reuşite, la care au contribuit din plin şi arbitrii la aceste rezultate negative. Sper că acum lucrurile s-au corectat, echipa este bine, chiar am văzut-o la antrenament tot timpul şi mergem cu încredere să câştigăm. Cu Vasile Miriuţă am rămas în relaţii bune, e prieten cu noi, mai vorbim, dar nu e un meci mai special, e un meci pe care trebuie să-l câştigăm”, a declarat directorul general al CFR-ului, Iuliu Mureşan.

Meciul dintre Dinamo şi CFR Cluj se va disputa duminică, de la ora 20:45 şi va conta pentru etapa a 18-a a sezonului regulat.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*