CFR Cluj renunta la primul jucator in aceasta iarna! Unde va pleca fotbalistul

Dan Petrescu a inceput sa isi contureze lotul cu care va ataca mentinerea pe primul loc in clasamentul Ligii I si dupa pauza competitionala.

Tehnicianul ardelenilor a decis sa nu il pastreze in lot pe jucatorul intors de la Concordia Chiajna, echipa la care a fost imprumutat la inceputul acestui sezon. Este vorba despre Dino Spehar, fotbalist in varsta de 23 de ani, ce va fi imprumutat si pentru partea a doua a competitiei, dar, de aceasta data, in Liga a II-a, la liderul Dunarea Calarasi.

„Pana in vara am obtinut acordul conducerii CFR Cluj ca Dino Spehar sa evolueze la Calarasi, sub forma de imprumut. Daca va da randament, atunci putem negocia prelungirea sederii sale la Calarasi. Eu sper sa fie o mutare profitabila pentru Dunarea, angrenata in lupta pentru promovarea in Liga I”, a spus presedintele Florin Brisan, pentru site-ul Dunarii Calarasi.

Fotbalistul croat nu a jucat niciun meci in tricoul CFR-ului, dar a trecut pe la echipe precum Osijek, Dinamo Zagreb, Lokomotiva Zagreb, NK Istra si RNK Split.

The post CFR Cluj renunta la primul jucator in aceasta iarna! Unde va pleca fotbalistul appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*