CFR învinge tot cu 3 avans acasă în Liga 1. CFR 2 debutează în Liga 3 tot la 3 diferență

Clubul alb-vișiniu ”de la Gara Mare” a găzduit astăzi de la ora 11 un cuplaj de succes în fotbalul feminin, prim-divizionara câștigând al doilea meci la rând pe teren propriu cu același avantaj de trei goluri iar echipa a doua a timișorencelor, juvenilă, debutând în seria vestică a eșalonului trei tot printr-un triumf cu 3 avans.

Învingătoare în primele două etape ale noului sezon din elita Liga 1, cu 0-2 la debutanta în primul eșalon Becicherecu Mic și cu 5-2 acasă cu Heniu Prundu Bârgăului, dar și depășită weekend-ul trecut în fief-ul campioanei din Cluj, formația de pe Bega a revenit azi pe căi victorioase prin a învinge în runda a patra: CSF CFR 1933 Timişoara – Asociaţia Fotbal Club Fair – Play Bucureşti 4-1 (2-0).

În continuarea cuplajului fotbalistic, CFR 2 Timișoara a debutat în Seria a II-a din Liga 3 prin a trece cu 5-2 de Venus Maramureș într-un meci din etapa a treia. Iar pentru a putea folosi jucătoare în meciul cu începere de la ora 13, din eșalonul inferior, antrenorul Florin Bugar n-a efectuat nici o înlocuire în garnitura prim-divizionară pe parcursul întâlnirii din Liga 1.

Adelina Ion a înscris de două ori împotriva vizitatoarelor din București, în minutele 10 şi 59, la fel și Claudia Bistrian, în minutele 42 şi 63, între aceste reușite Carolina Solonca reducând din handicap la 2-1 în minutul 52.

CFR: Dârle – Obrad, Bistrian, Durlă, Heişu, Şuvet, Ababei, Neacşu, Voica, Ion, Sîrbovan.

Antrenor Florin Bugar.

Rezerve: Cristina Ştefan, Scurtu, Cociuba, Molnar şi Grigore.

AFC Fair-Play București: Dincă – Podgoreanu, Petre, Lăzărean, Moacă (min. 46, Ilie), Anca, Negoiţă, Bîşcoveanu, Gherghie, Solonca şi Manta.

Antrenor Ioan Bărbăcioiu.

Rezerve: Udrişte, Florentina Ştefan, Bituleanu, Emanuela Seicu, Luciana Seicu şi Mareş.

Arbitri: Alexandru Bălan – Alexandra Rogojina şi Alexandra Maier (toţi trei din Hunedoara).

CFR va juca duminica viitoare în deplasare la CS Real Craiova, în runda ce marchează mijlocul turului. Într-un alt meci jucat tot astăzi de la ora 11 în etapa a IV-a din Liga 1, Fortuna Becicherecu Mic a pierdut cu 7-0 (5-0) la Alexandria, cu Universitatea, aflată la primul succes în noul campionat. Iar timișencele vor evolua tot în deplasare și miercuri după-amiază, la Odorheiu Secuiesc, în restanța cu Vasas Femina.

Rezultatele și programul rundei a patra precum și al celei de-a V-a, pe coloana clasamentelor.

 

 

 

 

The post CFR învinge tot cu 3 avans acasă în Liga 1. CFR 2 debutează în Liga 3 tot la 3 diferență appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*