CFR s-a jucat cu Voluntariul în Gruia. “Manita” reuşită de feroviari, care au avut doi oameni în plus mai bine de o repriză

foto: Cosmina Măcicăşan

CFR Cluj a obţinut cea mai clară victorie din acest sezon în Liga 1, 5-0 cu FC Voluntari.

Jucătorii antrenorului suspendat Dan Petrescu au început tare acest meci, dar misiunea lor s-a simplificat foarte mult în minutul 28, atunci când oaspeţii au rămas în doar opt jucători de câmp.

Până la Voluntariul să aibă primul eliminat, Itu a spart “gheaţa” şi a marcat primul său gol pentru CFR Cluj în minutul 2, după un corner al lui Deac. După 10 minute, Rodriguez a fost eliminat în urma unui fault în postură de ultim apărător, iar Itu a avut şansa apoi să facă 2-0.

Tabela nu s-a modificat decât după ce Voluntariul a mai avut o eliminare. Simonovski a văzut roşu după un cot aplicat lui Hoban, iar jucătorul CFR-ului s-a răzbunat apoi cu un gol secund de generic, la vinclu, cu piciorul stâng. Costache l-a imitat pe colegul său şi a dus scorul la 3-0, iar Traore a lovit bara până la pauză.

Repriza secundă a început cu autogolul lui Achimb, iar Omrani a făcut 5-0 în minutul 67, printr-o lovitură de cap. Cu “manita” deja conturată, feroviarii s-au gândit şi la meciul cu Lazio de joi seara şi au lăsat-o mai moale pe final, iar scorul a rămas 5-0.

Un golaveraj important făcut de CFR Cluj în clasament, însă marele meci abia acum urmează Joi seara, campionii o întâlnesc pe Lazio Roma, în primul din grupele Europa League.

CFR Cluj

Au mai intrat: Joca, Golofca, Omrani. Antrenor: Dan Petrescu

FC Voluntari

Au mai intrat: Balaur, Costin, Căpăţână. Antrenor: Cristiano Bergodi

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*