Cheia succesului! Școală de vară online, dedicată liceenilor și studenților

Liceenii și studenții lugojeni au ocazia să participe, alături de alți tineri din țară, dar și din străinătate, la cea de-a VI-a ediție a școlii de vară YAA Business School (YAABS). Evenimentul este menit să le aducă un aport de noi cunoștințe, utile în exercitarea unei viitoare profesii de succes.

”Setea de cunoaștere și entuziasmul studenților pasionați de business ne-a ambiționat să creăm o școală de vară, în care aceștia să aibă oportunitatea de a interacționa în mod direct cu specialiști ai mediului de afaceri, să descopere ramurile fascinante ale economiei și, în același timp, să se dezvolte pe ei înșiși”, transmit organizatorii.

În cadrul școlii de vară sunt abordate subiecte menite să contribuie la dezvoltarea interesului pentru mediul business și, de asemenea, concepute pentru dezvoltarea competențelor profesionale necesare. Seriile de workshop-uri sunt susținute de către profesioniști care activează în diferite ramuri ale economiei și care oferă răspunsuri la toate curiozitățile. Participanții învață tainele unei afaceri de succes, descoperă cum se realizează un plan de afaceri, ce este marketing-ul online și cum marketerii țin pasul cu dezvoltarea tehnologiei, dar și ce înseamnă antreprenoriatul social și care este rolul contabilului în această ramură și multe alte lucruri ce le vor fi de folos.

Invitații din acest an sunt: Nicoleta Tudor, Branding&Communication Manager -HELLA România (30 august 2021, ora 14:00), Bogdan de la Carutacubani.ro (31 august 2021, ora 11:00), Alexandru Stancu, Senior Manager&Group Leader – Deloitte România (31 august 2021, ora 13:00), Andrei Manta, Direct Response Copywriter -Smarters (31 august 2021, ora 18:00), Dariana Popescu, fondatoare Sandys Dîner (1 septembrie 2021, ora 11:00), Ovidiu Megan, co-fondator Flight Festival (1 septembrie 2021, ora 14:00), Larisa Gancea, fondatoare Larisa Gancea Photography (2 septembrie 2021, ora 14:00), Tibi Borza, co-fondator MindOFF (3 septembrie 2021, ora 11:00) și Cristian Chifoi, fondator Bubble Waffles (3 septembrie 2021, ora 14:00).

Cu toții sunt pregătiți cu un bagaj important de învățături ce va sta la dispoziția tinerilor participanți care își doresc să devină cea mai bună versiune a lor, să ajungă pe culmile succesului și, pe viitor, să dea sfaturi importante următoarelor generații.

Din cauza situației actuale în ce privește pandemia evenimentul se va susține exclusiv online în perioada 30 august – 4 septembrie.

Se pot înscrie elevii de clasele XI-XII și studenții din toată țara și de peste hotare accesând formularul disponibil la adresa: https://forms.gle/wffskQzeH488eusj8. Înscrierile se încheie la data de 27 august.

Articolul Cheia succesului! Școală de vară online, dedicată liceenilor și studenților apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*