”Chiajna s-a desființat, fotbaliștii săi să vină la Domnești”!

Este o invitație a președintelui de la Voința Domnești, care a jucat în barajul pentru promovarea în Liga a IV-a și are planuri mari pentru viitor.
”Pentru noi a fost un sezon mănușă, n-am pierdut niciun meci, iar munca băieților i-a adus în postura de promovare. Știți cum zic eu, anu’ și cârlanu’, adică s urcăm după fiecare sezon, dacă se poate. Este și dorința antrenorului Daniel Stoian, cât și a fotbaliștilor noștri, care promit de fiecare dată că nu vor precupeți niciun efort, pentru a obține victoria.

Și revin la Daniel Stoian, pentru că ne-a mulțumit modul lui de lucru și cum a reușit el să sudeze grupul de sportivi – mergem cu el înainte, ce mai”!, a declarat președintele de la Voința Domnești, Constantin Buhac.

În privința noilor transferuri, președintele a recunoscut că a lansat câteva invitații fotbaliștilor de la Chiajna, echipă care s-a desființat, menționând că merge, în continuare, pe mâna tinerilor, iar Chiajna are câțiva fotbaliști care promit.

”Da, vrem să facem câteva transferuri, știm foarte bine că înLiga a IV-a este ceva mai greu și trebuie să ai o bancă de nivel superior. Financiar stăm bine, nu este o laudă, mai degrabă o realitate, care ne aduce liniștea. Avem sponsori și aici, în Domnești, însă avem prieteni și la București”, a mai spus Buhac.

În barajul de promovare, Viitorul Domnești și Academica Clinceni II au remizat în ambele meciuri – a fost mai întâi 1 – 1, îar revanșa s-a încheiat cu scorul de 2 – 2. Academica Clinceni II se pare că va juca în continuare în Liga a III-a, fiind un satelit al unei echipe din Liga I, pe când Viitorul Domnești așteaptă o invitație din partea Federației Române de Handbal, pentru a evolua și ea în Liga a III-a.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*