Chindia – UTA se joacă la Buftea, unde elevii lui Săndoi nu au pierdut în acest retur

Într-un târziu, cu mai puțin de 48 de ore de la primul fluier al deplasării cu Chindia Târgoviște, utiștii au aflat unde trebuie să se prezinte pentru meciul din  cadrul etapei cu numărul 23. Fiindcă ploieștenii le-au închis ușa arenei „Ilie Oană”, dâmbovițenii au căutat o altă locație pentru a-și disputa jocul cu arădenii și au ajuns din nou la Buftea. Pentru că au anunțat LPF-ul cu mai puțin de 7 zile înainte, târgoviștenii aveau nevoie și de acceptul adversarilor de pe Mureș, care a venit și acela. Acum „oficialii” UTA-ei caută pe repede înainte cazare în București, căci, inițial, credeau că vor ajunge la Ploiești pentru jocul din acest weekend.

Nu e prima oară când Chindia își dispută meciurile de pe teren propriu la CNAF Buftea. Chiar în primele etape din acest an, elevii lui Săndoi au remizat cu Iașiul (1-1) și au bătut-o pe Chindia (2-1) în județul Ilfov, după care au urmat două eșecuri, 0-1 și 2-3 cu CFR Cluj și FC Botoșani pe cocheta arenă din Ploiești. Fără Laszlo Balint, confirmat infectat cu coronavirus, dar și Bustea (pozitiv și el), Vorobjovas (suspendat), Peteleu (fără carte verde încă), Tomozei și Voinea (accidentați), UTA va călători pe calea aerului mâine seară la București, pentru ca sâmbătă, de la ora 14,30 să dea piept cu Chindia, singura echipă pe care a învins-o pe teren propriu în acest sezon.

 

0
0

Articolul Chindia – UTA se joacă la Buftea, unde elevii lui Săndoi nu au pierdut în acest retur apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*