Ciacchieri, 1-0 ACS Poli în amicalul cu Ripensia: FOTO

Înainte de a viziona meciul de campionat între ilfovenele dintre care se alege prima oponentă a timișorenilor în play-out, început în această după-amiază la Chiajna la ora 17:30, unii dintre cei la ACS Poli care au fost implicați mai puțin sau deloc în remiza de vineri seară de la Craiova au fost testați de antrenorul Leo Grozavu într-o partidă de verificare cu concitadini nou-promovați în Liga 2, amicalul hibernal fiind tranșat de golul unuia dintre argentinienii recent sosiți pe Bega.

Grozavu i-a pus astăzi printre alții la încercare pe portarul Curileac, respectiv Ciacchieri, Carabela și Bîrnoi, adică rezervele neutilizate pe ”Ion Oblemenco”, dar și pe cei intrați pe parcurs în remiza din Oltenia, și anume Haruț, introdus atunci la pauză, Croitoru, vineri din minutul 62 în teren, respectiv Șeroni, la care apela din minutul 90, dintre titularii din deplasare mai apărând astăzi și Velcotă, schimbat atunci la pauză, intrat astăzi din minutul 60.

Amicalul prim-divizionarei înainte de startul în faza play-out n-a fost în schimb la fel de fast pentru Ripensia, care a suferit accidentarea lui Călin Toma, în minutul 30, acesta necesitând înlocuirea, cu Zurbagiu.

Secund-divizionarii, care n-au un meci oficial programat în weekend dat fiind retragerea din Liga 2 a lui ASA 2013 Târgu Mureș, și care nici n-au alocat momentan un alt joc de verificare pentru sfârșitul săptămânii, dat fiind instabilitatea vremii și pericolul accidentărilor, au apelat astăzi din start la 5 titulari ai deplasării de sâmbătă în Ilfov, toți din compartimentul defensiv, dar în plus și la Horcea, Tudor, Bobină, Ungureanu, Golda şi Dumiter, dintre care doar Tudor și Dumiter intrau la Ștefăneștii de Jos în a doua jumătate a reprizei secunde. N-au mai jucat așadar astăzi din start dintre titularii din weekend Apro, Mânecan, Zurbagiu, Țugui, Bădăuță și Mediop, intrați totuși pe parcurs, cu excepția lui Apro.

Ambele echipe se întorceau cu un punct pe Bega din jocurile oficiale de campionat disputate la finele săptămânii trecute, ACS Poli smulgând un unu la unu în Bănie, iar Ripensia la fel în zona Bucureștiului, la Sportul Snagov.

Însă cât mai este timp de teste și ajustări, antrenorii și-au mai încercat recruții, fapt valabil și astăzi de la ora 15, pe terenul sintetic de la Baza II – UPT, unde au dat piept unii dintre elevii lui Leo Grozavu şi Paul Codrea.

Cele două formaţii s-au mai întâlnit în acest an, tot cu caracter amical, prima dată pe 25 ianuarie, când a fost 4-1 pentru trupa lui Ionuţ Popa, pe-atunci însă antrenor la ACS Poli. De această dată scorul a fost mai strâns, după o primă repriză albă din toate punctele de vedere, și la propriu, și la figurat. Ca o notă anecdotică, înainte de meci, Grozavu și-a invitat jucătorii să-și scoată fesurile de pe creștet, exceptându-l pe Zaluschi și explicându-le că este vorba despre fotbal, oricât de înfrigurați ar fi.

A fost vorba de fapt despre un alt joc amical cu Grozavu pe bancă după exact două săptămâni, de la un 2-1 (2-1) pe ”Electrica” de la 0-1 cu ACS Ghiroda, meci în care egala argentinianul Ciacchieri.

Iar în mitanul secund s-a marcat astăzi şi unicul gol al meciului, în minutul 60, prin același Ciacchieri, cu un şut pe jos de la 14 metri, la colţul lung, de pe flancul drept, în urma unei pase primite de la Croitoru, la această fază ripensiştii solicitând ofsaid, dar golul a fost validat: 1-0.

Mai multe goluri în schimb în meciul oficial din Ilfov, Concordia – FC Voluntari 3-1, echivalând cu faptul că timișorenii vor debuta în play-out în deplasare la Voluntari. Dar vom reveni rapid pe această temă, mai întâi enumerându-vă echipele…

*

ACS Poli: Curileac – Cochintu (min. 46, Neagu), Şeroni, Khubutia, Haruţ, Croitoru (min. 75, David Pop), Carabela, Zaluschi (min. 75, Oprea), Ciacchieri, Roman (min. 60, Velcotă), Bîrnoi.

Ripensia: Munteanu (min. 46, Contra) – Bocşan, Burdeţ, Horcea, Popa, Călin Toma (min. 30, Zurbagiu), Tudor, Bobină, Ungureanu, Golda şi Dumiter.

Au mai jucat pe parcurs, în repriza secundă: Mediop, Costinaş, Mânecan, Cluci, Ţugui, Bădăuţă.

Au arbitrat: Elisei Balaj – Denis Mihăescu şi Andrei Rain.

Fotografiile…

The post Ciacchieri, 1-0 ACS Poli în amicalul cu Ripensia: FOTO appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*