Cicâldău a marcat pentru Galata. Coechipierul său, Marcao, și-a lovit un coleg cu capul!

Meci nebun la Istanbul, între Galatasaray și Giresunspor, din Superliga turcă. În minutul 61, fundașul brazilian al Galatei, Marcao, și-a lovit cu capul un coechipier, extrema Kerem Akturkoglu, după care a-nceput să-i care și ceva pumni. În acel moment, scorul era deja 2-0 pentru Galata, prin reușitele lui Mbaye Diagne și românul Alexandru Cicâldău.

Înainte de încăierare, cei dpi bătăuși, Akturkoglu, 22 de ani, și Marcao, 25 de ani, au avut, se pare, un schimb de replici, după care brazilianul s-a crezut într-un ring de box, dezlănțuindu-se cu pumnii și cu capul împotriva colegului său de vestiar. Până la urmă au intervenit ceilalți coechipieri și au stins conflictul. După consultarea VAR, arbitrul meciului a decis să-l elimine doar pe Marcao, iar zvonurile spun că Federația de Fotbal din Turcia îl va suspenda pe brazilian între 5 și 10 etape. Marcao a venit la Galatasaray în ianuarie, 2019, după ce a mai jucat în Europa la echipele portugheze Rio Ave și Chaves.

Adresându-se presei, după meci, antrenorul lui Galatasaray, Fatih Terim, a declarat:”Clubul va lua toate măsurile necesare. Marcao trebuie să-și ceară scuze lui Kerem și întregii echipe, pentru comportamentul său”.

Incidentul de la Istanbul amintește de un alt scandal celebru (foto jos), de data aceasta din Premier League, și vorbim de bătaia dintre starurile lui Newcastle, Lee Bowyer și Kieron Dyer, petrecută în anul 2005.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*