Cinci indivizi bănuiţi de furt calificat şi tâlhărie – prinşi de poliţiştii prahoveni

F. T.

Oameni ai legii din cadrul Poliției municipiului Ploiești – Secția de Poliție Rurală Blejoi au documentat activitatea infracțională a unor persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat și a unei infracțiuni de tâlhărie. Apoi, în urma unei prinderi în flagrant și a efectuării a patru percheziții domiciliare, cinci persoane – trei femei și doi bărbați, cu vârstele cuprinse între 30 şi 45 de ani – au fost reţinute pentru 24 de ore.
Detalii despre faptele comise şi despre locurile în are au avut loc percheziţiile sunt prezentate de către reprezentanţii IPJ Prahova în următorul comunicat: „În data de 18 martie a.c., polițiștii prahoveni au prins şi imobilizat patru persoane după ce ar fi sustras bunuri din mai multe magazine (…). În urma controlului corporal, asupra acestora au fost găsite dispozitive folosite pentru îndepărtarea sistemelor de siguranță, precum și bunuri despre care există presupunerea rezonabilă că ar fi fost sustrase din supermarket-uri. Din cercetări a reieșit și că persoanele în cauză ar fi comis mai multe furturi din magazine, în mai multe localități din țară.
Totodată, față de unul dintre bărbați se efectuează cercetări privind săvârșirea unei infracțiunii de tâlhărie, după ce la data de 2 martie a.c. ar fi sustras, prin violență, geanta unei femei, în comuna Bărcănești.
În cauză, polițiștii au efectuat patru percheziții domiciliare, în comuna Bărcănești și în municipiul București. La percheziții au fost identificate bunuri despre care există presupunerea rezonabilă că ar fi fost sustrase din magazine”.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*