Cinci remize albe pentru UTA în acest sezon, două cu arbitrul cu Argeșul la centru!

Mâine seară, UTA joacă la Pitești în cadrul etapei a patra a play-outului Ligii I și se rîntâlnește cu arbitrul începuturilor sale. Covăsneanul Lucian Rusandu a condus primul meci ar arădenilor pe noua arenă „Francisc Neuman”, 0-0 cu FC Voluntari,  dar și prima partidă oficială din 2021, tot 0-0 la Arad, dar cu Viitorul. Au fost două dintre cele patru remize albe ale „roș-albilor” acasă, Clinceni și Botoșani fiind celelalte formații care nu au înscris, dar nici nu au primit gol pe Mureș. În deplasare, trupa lui Balint a mai bifat un 0-0, chiar în ultima etapă a sezonului regular, la Giurgiu, cu Astra.

Așadar, arădenii încă nu au marcat cu arbitrul din Sfântu Gheorghe la centru, dar nici nu au pierdut. Colaboratorii lui Rusandu mâine sunt clujeanul Alexandru Cerei și brăileanul Marius Marchidanu. Rezerva celor trei este din Satu Mare, în persoana lui Florin Mazilu. Observă brigada de arbitri pe arena „Nicolae Dobrin” Adrian Comănescu, din Râmnicu Vâlcea.

În fine, observatorul de joc e bucureșteanul Adrian Comănescu.

0
0

Articolul Cinci remize albe pentru UTA în acest sezon, două cu arbitrul cu Argeșul la centru! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*