Cincizeci de ani de la „momentul Feyenoord”, marcați printr-o carte dedicată lui Iosif Petschovsky

Septembrie 2020 consemnează aniversarea a cinci decenii scurse de la uimitorul rezultat reușit de UTA în Cupa Campionilor Europeni, eliminarea campioanei en-titre a lumii din 1970, Feyenoord Rotterdam

Alexandru Meszar, părintele proiectului UTA, a oferit detaliile: „Pentru că în aceste zile se împlinesc 50 de ani de la cea mai importantă performanță a clubului nostru, eliminarea deținătoarei titlului de campioană a cluburilor, vom marca acest eveniment, la care îi invităm și pe suporteri, cu o lansare de carte. Cartea se numește ”Csala – Minunea blondă” și este vorba despre cel mai important fotbalist al UTA-ei, Iosif Petschovsky. Autorul este Karoly Oroszhegy, cartea este de mare valoare și îmi e dragă din două motive. E tradusă de soția mea, Gabriella și ne duce în lumea fotbalului arădean de acum 70 de ani, o perioadă de invidiat”.

Lansarea cărții are loc marți, 22 septembrie, de la ora 17:30, la Teatrul de Vară al Centrului Municipal de Cultură, din strada Barițiu.

0
0

Articolul Cincizeci de ani de la „momentul Feyenoord”, marcați printr-o carte dedicată lui Iosif Petschovsky apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*