Cine este, de fapt, „Luiza” din Italia. Tânăra din filmarea șoc, primele declarații: „Sunt foarte speriată”

Tânăra care apare în filmarea despre care se spunea că o înfățișează pe Luiza Melencu rupe tăcerea.

Cine este, de fapt, „Luiza” din Italia

La scurt timp după ce s-a propagat teoria conform căreia copila încă ar fi în viață în Italia, fata a intrat în direct și a confirmat ceea ce mulți oameni bănuiau deja: nu, nu este Luiza!

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

În schimb, este o tânără căreia, preț de câteva ore, viața i-a fost dată complet peste cap.

START OFERTE ANTALYA 2020-PLECARE CU AVIONUL DIN BAIA MARE

Din momentul în care imaginile au fost făcute publice, telefonul a început să îi zbârnâie, fiind sunată din toate direcțiile de rude și prieteni îngrijorați.

„Am aflat de filmare de la fratele meu. Eu nu știam pentru că nu prea mă uit eu la știri, la televizor. Mi-a spus că m-a văzut acolo și nu-mi venea să cred, nu știam ce să fac. Nu vreau să mai apar la televizor pe niciun post. Sunt foarte speriată pentru că m-a sunat familia mea și nu vreau să știe nimic. E viața mea. De ce să apar eu la televizor? Sunt foarte panicată, îngrijorată și m-am trezit și cu televiziunea”, a spus tânăra.

„Erau doi tipi care probabil m-au filmat. Doi dobitoci. La câți oameni trec pe acolo, nici nu am cum să-mi dau seama. Eu sunt acea persoană din filmare”, a mai spus tânăra, care a rămas sub protecția anonimatului.

Vă reamintim că filmarea cu pricina a fost primită de Alexandru Cumpănașu, la pontul conform căruia Luiza Melencu încă ar fi în viață, în Italia. Pe imagini, apare o tânără care poartă o discuție cu doi bărbați. Recunoaște că este româncă, însă menționează că „nu merge cu românii”. Clipul a fost vizionat de mama și bunicul Luizei Melencu, cel din urmă fiind convins că era nepoata lui în imagini.

Sursa: kanald.ro

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*