Cine este omul care ar fi fost dispus sa plateasca 7 milioane de euro pentru cumparare echipei Dinamo. Este supranumit Regele locuintelor”!

Milionarul roman Simon Maurer a refuzat propunerea de a cumpara clubul Dinamo.

Maurer a dezvaluit ca a fost contactat de Adrian Mutu spre finalul anului trecut, insa a refuzat din start orice discutie.

In toamna trecuta am fost sunat de Dani Coman, cu care sunt prieten, si mi-a spus ca este cu Adi Mutu, care mi-a spus ca Dinamo este de vinzare. Atat si nimic mai mult! Nu s-a pus in niciun moment problema sa preluam Dinamo„, a spus Maurer, pentru Monitorul Expres.

Conform informațiilor detinute de Libertatea, omul de afaceri brasovean ar fi facut, la finalul anului trecut, o oferta clara de cumparare pentru 7.000.000 de euro. Negoita a taraganat un raspuns evident, iar Maurer a renuntat si a preluat-o pe AS SR Brasov, din liga a patra, considerata urmasa FC Brasov.

Conform businessmagazin.ro, afaceristul Maurer s-a nascut in satul Noul Sasesc, de langa Sighisoara, a plecat din Romania in Germania, impreuna cu familia sa, cand avea 16 ani, in 1983. 22 de ani mai tarziu, a decis ca tara natala este locul perfect pentru a deveni antreprenor. A mizat pe provincie si a vandut 2.100 de locuinte pe timp de criza. Este dupranumit ”Regele locuintelor”, fiind cel mai mare dezvoltator imobiliar din Transilvania.

Interesant e ca, in 2015, cand a vrut sa cumpere FC Brasov de la Ioan Neculaie, Maurer pusese o conditie incredibila, dezvaluita de monitorulexpres.ro.

Imi place cu adevarat fotbalul. Sunt fan Bayern München si FC Brasov. FC Brasov este un brand al orasului si eu sunt constient de acest lucru. Daca Ioan Neculaie va fi de acord, eu sunt dispus sa preiau clubul, insa in anumite conditii. Eu sunt de religie adventist, iar sambata nu lucrez. Incepand cu vineri seara, de la apusul soarelui si pana sambata seara, la apusul soarelui. Daca cei de la FRF ar fi de acord sa imi respecte sambata, iar echipa sa-si dispute meciurile vineri pana la apusul soarelui, sambata dupa apusul soarelui, sau in oricare alta zi, nu ar fi nici o problema”.

Clubul Dinamo este de vanzare pentru aproximativ 5 milioane de euro, potrivit unui anunt facut de Ionut Negoita.

The post Cine este omul care ar fi fost dispus sa plateasca 7 milioane de euro pentru cumparare echipei Dinamo. Este supranumit Regele locuintelor”! appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*