Cine va fi viceprimar și City Manager! Claudiu Buciu, primarul ales, și-a stabilit colaboratorii pentru următorii ani

Noul primar ales al municipiului Lugoj, liberalul Claudiu Buciu pregătește o alianță post electorală cu USR PLUS, stabilit și care vor fi principalii săi colaboratori pentru următorii patru ani.
Dacă numele viceprimarului nu prezintă nici o surpriză, alegerea lui Bogdan Blidariu fiind destul de previzibilă, opțiunea pentru postul de City Manager, care va apărea în premieră la Lugoj, este una mai puțin cunoscută și vine din alianța USR PLUS.

”Lugojenii ne-au acordat practic un cec în alb. Avem un consilier în plus peste majoritate. Viceprimar va fi domnul Bogdan Blidariu. Este absolventul a două facultăți, științe juridice și științe economice, a lucrat atât în administrația publică  cât și în domeniul privat dar are și un mandat de consilier local în spate, unul în care s-a implicat foarte mult, fiind unul dintre puținii consilieri locali care a și studiat atent materialele de ședință. Provine dintr-o familie bună, cu o stare materială solidă, fapt care nu-l face vulnerabil la niciun fel de intervenții. Dincolo de toate acestea este un om echilibrat, integru, familist convins dar, peste toate, este un lugojean care își dorește, poate și este capabil să se implice în mod eficient în buna administrare a Lugojului. Am încredere în el”, a declarat Claudiu Buciu.

Despre o posibilă alianță cu USR PLus, noul primar a afirmat:

”Desigur că ne dorim o alianță în consiliul local. Cel mai mult ne-am dori că această alianță să fie încheiată cu USR PLUS. Le-am înaintat deja o propunere în acest sens. Considerăm că postul de City Manager ar fi potrivit pentru o persoană aflată pe lista alianței USR PLUS, dar care, din păcate, nu a intrat în consiliul local, vorbesc despre doamna Anca Micșa Oprea. Așteptăm răspunsul dumnealor. Dacă la nivel național se va încheia o alianța între PNL și PMP vom accepta și o colaborare cu PMP Lugoj. Înainte de toate însă trebuie să respectăm votul dat de lugojeni. Menționez că nu vom face niciun fel de alianța cu PSD, nici măcar punctual, dacă vor avea vreo propunere. Au avut la dispoziție 12 ani și au demonstrat că se pricep doar la a distruge și la a-și bate joc de Lugoj și de lugojeni. Mă surprinde faptul că domnul Boldea și domnul Bădina au ales să rămână în consiliul local, după câte nenorociri au făcut. Vor vedea, în fiecare ședință de consiliu, adevărul dar și toate sesizările pe care le vom adresa organelor judiciare cu privire la activitatea dânșilor”.

Despre modificările ce vor fi operate în aparatul administrativ al Primăriei Lugoj, cum va fi redusă schema de personal și alte aspecte legate de măsurile ce se impun la nivelul Lugojului, o să aflați din ediția print a săptămânalului Redeșteptarea, care apare pe piață mâine, joi, 8 octombrie.

Foto: Gabriel Brezeanu

Articolul Cine va fi viceprimar și City Manager! Claudiu Buciu, primarul ales, și-a stabilit colaboratorii pentru următorii ani apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*