Ciobotariu: „Meritam să câștigăm, vom trata cu mare seriozitate barajul!” Tamaș: „Per ansamblu, am avut mai multe ocazii”

FC Voluntari și UTA au remizat, 0-0, în ultima etapă din play-out-ul Ligii 1. Ilfovenii au ratat mai multe ocazii importante pe parcursul jocului, însă și arădenii puteau puncta la ocazia mare a lui Neluț Roșu și, mai ales, la penalty-ul ratat de Ioan Hora.

Până la urmă, nici rezultatele indirecte nu o ajutau pe Voluntari, care ar fi rămas pe loc de baraj și dacă ar fi bătut-o pe UTA azi. „Cred că meritam să câștigăm, am făcut un joc foarte bun, în special pe faza ofensivă. Ne-am creat foarte multe situații și independent de ceea ce s-a întâmplat în celelalte partide, mai ales la Viitorul cu Astra, noi ne-am dorit să câștigăm acest joc. Vom trata cu mare seriozitate barajul, pentru că ne dorim foarte mult să rămânem în prima ligă și în sezonul următor. Emoții sunt pentru că nu se știe niciodată, în fotbal se poate întâmpla orice, așa că vom trata cu responsabilitate partidele, indiferent de adversar. Am urmărit meciurile din play-out-ulu Ligii a 2-a și dacă îi tratezi cu indiferență, se poate întâmpla orice. O să ne pregătim foarte bine, timp avem la dispoziție. Sunt 10 zile până la primul meci, vom avea aceeași determinare ca cea din jocul de astăzi”, a spus Liviu Ciobotariu la finalul confruntării cu arădenii.

Și Gabriel Tamaș a vorbit despre egalul remiza albă cu UTA. „Pe corecte, am început puțin cam slab meciul, au avut o ocazie mare, apoi și un penalty în repriza a doua. Dar, per ansamblu, cred că am avut mai multe ocazii decât ei și meritam să câștigăm. E păcat, dar am înțeles că nici celelalte rezultate nu ne ajutau. Ăsta e fotbalul, mergem înainte, trebuie să ne pregătim bine acum și să batem la baraj. Sper să nu fie nici acum vreo surpriză, dar nu se știe niciodată, pot prinde o zi extraordinară în care le intră totul și nouă nu ne intră nimic, cum a fost astăzi. Nu poți să știi, nu mai e fotbalul acela în care o echipă bate totul. E în joc soarta unui club de fotbal, noi mergem acolo și vom câștiga, nu ne putem gândi că pierdem” a declarat capitanul ilfovenilor.

FC Voluntari va înfrunta la baraj formația care încheie pe locul 4 play-off-ul din Liga a II-a. În funcție de rezultatele din ultima etapă, pe acea poziție pot încheia CS Mioveni, Dunărea Călărași sau FK Csikszereda.

FOTO: Claudia Carp

0
0

Articolul Ciobotariu: „Meritam să câștigăm, vom trata cu mare seriozitate barajul!” Tamaș: „Per ansamblu, am avut mai multe ocazii” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*