Ciprian Marica il critica pe Razvan Burleanu: „N-a reusit sa-si atraga oameni de fotbal langa el. Nu ramai cu nimic din ce vorbeste el”

Invitat intr-o emisiune de televiziune, Ciprian Marica a vorbit despre alegerile pentru sefia Federatiei Romane de Fotbal si l-a criticat pe actualul presedinte, Razvan Burleanu, pentru minusurile din mandatul sau.

Fostul international il acuza pe Burleanu ca nu a reusit sa atraga oameni de fotbal sa ii fie alaturi si considera ca aducerea lui Adrian Mutu a fost doar pentru imagine, stiind ca se apropie alegerile.

”Nu mi-a placut ca n-a reusit sa-si atraga oameni de fotbal langa el. Si nici nu are aceasta capacitate. Degeaba imi spune mie ca l-a adus pe Adrian Mutu. Mutu a fost adus acolo doar pentru faptul ca sunt alegerile anul asta, de Contra nu are ce sa zica, nu are nicio legatura. Mi-a placut atitudinea lui Cosmin si faptul ca este dezis total de alegeri, deci nu-l putem cataloga in tabara lui Burleanu. Restul oamenilor adusi… Unii au fost preluati din vechiul mandat. Plus ca nu au fost adusi pe functii in care puteau influenta sau ajuta. Opinia lor este facultativa!”, a spus Marica, potrivit Digi Sport.

Ciprian Marica nu este de acord ca in fruntea fotbalului romanesc sa stea o persoana care nu a practicat sportul „rege” si este de parere ca implementarea regulei U21 este ceva benefic, dar nu suficient: ”Ce ma deranjeaza este faptul ca omul asta nu simte fotbalul si nu iubeste ceea ce face. Are handicap pentru ca nu a jucat fotbal, dar nici nu si-a luat oameni care-i suplineasca aceasta carenta. Iar toate discursurile lui denota un limbaj politic, dar la final nu spune nimic. Nu ramai cu nimic din ce vorbeste el. Plus ca se minte foarte mult. Se arunca niste idei ca au implementat… N-au facut mare lucru. Faptul ca au implementat regula U21 e mult prea putin”.

Fostul fotbalist s-a aratat deranjat de faptul ca Burleanu i-a jignit pe cei din Generatia de Aur, numindu-i „someri”, si nu este de acord cu modul in care actualul presedinte incearca sa isi „cumpere” voturile”: ”Am vazut si jignirile fata de fosii mei colegi. Ok, te-am acceptat ca ai venit, cum ai venit, dar nu poti arunca cu noroi in valorile fotbalului romanesc. Nu-i poti jigni, denigra. I-a facut someri. Iar cea mai mare problema este faptul ca nu este liniste la FRF si nici nu va fi cu atatea razboaie. Nu poti evolua la nationala in astfel de conditii, din vreme ce Razvan Burleanu nu e dorit de toata lumea. E prea pe fata ca vrea sa cumpere oamenii, dupa ce a spus ca va achizitiona nu stiu cate porti de fotbal”.

The post Ciprian Marica il critica pe Razvan Burleanu: „N-a reusit sa-si atraga oameni de fotbal langa el. Nu ramai cu nimic din ce vorbeste el” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*