Ciprian Panait’, “rocadă” în Arabia Saudită

Marian Dima

Tehnicianul prahovean Ciprian Panait a preluat prim divizionara din Arabia Saudită Al Batin!
La doar o zi după ce părăsise pe Al Raed, ultima clasată din primul eşalon saudit, la capătul unui “traseu” dificil în ultimele runde, în care, timp de 8 etape nu a bifat niciun succes în 7-dcampionat, obţinând 5 egaluri însă, Panait a trecut la o echipă cu o clasare superioară! “Dumnezeu” – acesta a fost primul cuvânt al lui Panait ca explicaţie la această trecere fulger, de la ultima clasată la echipa de pe locul 10, desigur, “în calcul” fiind de luat şi faptul că, aflat pe banca celor de la Raed, le-a administrat celor de la Batin un 5-1, care a rămas în “mintea” şeicilor!
Panait l-a înlocuit pe banca celor de la Batin pe portughezul Quim Machado, un antrenor cu experienţă în prima ligă portugheză, care a ratat prima sa experienţă în Arabia Saudită, unde, de asemenea, în ultimele 8 runde nu bătuse pe nimeni, obţinând doar 3 puncte.
Deja, tehnicianul cu licenţă “PRO” originar din Ceptura a “intrat în pâine” la noul său club, unde antrenează nu mai puţin de 5 brazilieni, debutul oficial fiind, culmea, chiar împotriva echipei de unde a plecat, Al Raed!

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*