Ciucanii și-ar fi dorit un adversar mai ușor decât UTA, iar Balint anunță: „Cupa, un obiectiv important!”

Cu câteva ore înainte de fluierul de start al partidei cu Gaz Metan Mediaș, „Bătrâna Doamnă” și-a aflat adversarul din 16-imile Cupei României. Nu este vorba despre o prim divizionară și nici măcar o echipă cu pretenții din Liga 2-a, dar calificarea se joacă, mai ales că arădenii au parte de o deplasare de sute de kilometri, la Miercurea Ciuc.

FK Csikszereda e pe locul 15 în Liga 2, cu 11 puncte în nouă meciuri și nu prea este încântată de ceea ce i-au rezervat, ieri, sorții. „Am fi putut cădea cu un adversar mai ușor. În mod clar, UTA este echipa favorită, dar, totuși, avem o mică șansă, nu vom intra pe teren să ne predăm. Laszlo Balint cunoaște bine echipa noastră și jucătorii, pentru că am fost adversari sezonul trecut. După înfrângerea suferită în primăvară (n.a. 6-0 pentru arădeni chiar la Miercurea Ciuc), sper ca jucătorii mei, în special cei care au jucat atunci, vor fi motivați să-mi arate că pot mai mult decât au demonstrat atunci. Meciurile din Cupă produc întotdeauna surprize”, a declarat Valentin Suciu pentru FK Csikszereda.

Pentru arădeni, meciul din Secuime face parte din seria de trei jocuri disputate departe de casă. Acesta vine între deplasările din campionat de la Cluj (cu CFR) și București (cu FCSB) și, conform tehnicianului UTA-ei, este foarte important. „Din fericire, faptul că meciul de Cupă se joacă sâmbătă, într-un weekend, nu presupune o aglomerare a programului. Asta chiar dacă ne deplasăm câteva sute de kilometri. Dar, înainte de asta, este foarte important să pregătim cât se poate de bine meciul de la CFR Cluj, unul extrem de important, un adevărat test pentru noi și apoi avem timp să ne gândim și la Cupă. Nu contează cu cine am fi preferat să jucăm, tot ce pot să spun este că, din punctul meu de vedere, pentru UTA Cupa României trebuie să fie un obiectiv foarte important, iar dorința mea este să mergem cât se poate de departe în această competiție”, a declarat Laszlo Balint, la finele disputei cu Gazul pierdută de formația sa cu 3-1.

Altfel, utiștii au primit liber până miercuri la ora 16, când e programat primul antrenament al săptămânii. Inițial, pentru sâmbătă, era programat un amical cu Hermannstadt la Arad, dar acesta a căzut. Probabil, utiștii vor disputa un simplu joc în familie în acest weekend în care Liga 1 e oprită pentru acțiunile echipelor naționale.

0
0

Articolul Ciucanii și-ar fi dorit un adversar mai ușor decât UTA, iar Balint anunță: „Cupa, un obiectiv important!” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*