Ciucur și Melinte, incerți pentru întâlnirea cu fosta echipă: „La CV-urile lor nu mai au ce demonstra, e vorba doar de cum se vor prezenta la ora jocului”

Trei dintre transferurile iernii la UTA au îmbrăcat tricoul lui ACS Poli, adversarul de sâmbătă al arădenilor. Cristian Melinte chiar până la finalul anului trecut, în timp ce Alex Ciucur și Alin Șeroni vin de la echipe de primă Ligă, FC Voluntari și Dunărea Călărași.

Doi dintre ei ar putea rata duelul cu fosta echipă. „Ieri, Ciucur a ieșit mai repede din antrenament, fiindcă a simțit ceva în spatele pulpei piciorului drept. Poate fi și problemă de pregătire la el,  este ultimul venit și are vreo zece antrenamente la UTA. Pe Melinte l-am menajat la primele antrenamente ale săptămânii, nu a jucat nici cu Zăbraniul, rămâne de văzut dacă își va reveni până sâmbătă. Mai avem două antrenamente și vom analiza situația ambilor jucători accidentați. În schimb, la Coulibaly e totul clar, mai are de stat vreo două săptămâni”, a menționat Cristian Păcurar.

Întrebat dacă dorința lui Ciucur și Melinte de a-și înfrunta fosta echipă va fi mai puternică decât orice problemă medicală, „secundul” UTA-ei a spus: „La CV-urile lor nu mai au ce demonstra. La seriozitatea și maturitatea lor fotbalistică nu cred că vor avea ambiții speciale cu echipa la care au jucat. E vorba doar de cum se vor prezenta la ora jocului”.

Revenind la prestația modestă contra Ripensiei, dar și la problemele fizice admise în dreptul unor jucători, ar putea schimba UTA doi-trei jucători din „unsprezecele” aliniat de la reluarea stagiunii?  „I-am urmărit pe jucătorii noștri la amicalul cu Zăbraniul și la antrenamentele săptămânii și dorim să facem ceva schimbări la echipă. Dar, mai trebuie să vedem cum stau unii și din punct de vedere medical. Pe de altă parte, nu vrem să mutăm prea mult, mai ales la mijlocul terenului. Trebuie să avem răbdare, dar nici să închidem ochii. În primul rând, sperăm ca sâmbătă să vedem o altfel de atitudine din partea fotbaliștilor noștri”, a răspuns Păcurar.

0
0

Articolul Ciucur și Melinte, incerți pentru întâlnirea cu fosta echipă: „La CV-urile lor nu mai au ce demonstra, e vorba doar de cum se vor prezenta la ora jocului” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*