CJ Prahova are un nou administrator public: Anna Maria Vasile, fost director Finanțare Externă, fost director APM Prahova, fost șef în primăriile de sector din București

V. Stoica

După ce a ocupat timp de doar două luni și jumătate funcția de director al Direcției Finanțare Externă din cadrul Consiliului Județean Prahova, Anna Maria Vasile a fost numită oficial, prin dispoziție a președintelui Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, administrator public al județului Prahova.
Atunci când a fost transferată pe funcția de director executiv al Direcției Finanțare Externă, Anna Maria Vasile l-a înlocuit pe fostul șef al direcției, un funcționar public cu state vechi în CJ Prahova. Acum i-a ocupat scaunul fostului administrator public Adrian Pițigoi, care a fost nevoit să se retragă de pe funcția pe care o deținea, după alegerile locale de anul trecut.
Nu ar fi o mare problemă numirea unei persoane apropiate conducerii CJ pe această funcție, însă modul în care s-a ajuns la această numire, printr-o serie de artificii, arată cât de bine gândite au fost restructurările unor posturi…
Asta după ce, în anii anteriori, Anna Maria Vasile a trecut pe la APM Prahova, după trei primării de sector din București, respectiv de la Sectorul 2, Sectorul 4 și Sectorul 5. Când Anna Maria Vasile a venit prin transfer la Consiliul Județean Prahova, a fost detașat la CJ Prahova și Florin Marius Atanasiu, venit la Ploiești de la Primăria Sector 3 București. Omul nu a dat examen pe post, cum s-a întâmplat cu angajații vizați de restructurarea din CJ, ci a rămas fără probleme pe funcția pe care a fost angajat, la Direcția Tehnică a Consiliului Județean Prahova.
Pentru că Anna Maria Vasile a părăsit postul de șef la Finanțare Externă, Florin Marius Atanasiu ocupă acum, temporar (sau nu?) locul lăsat liber la conducerea uneia dintre cele mai importante direcții din Consiliul Județean Prahova.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*