Clasamentul Ligii 2 a suferit modificari importante, inaintea primei etape a returului, dupa depunctarea Olimpiei Satu Mare!

Din cauza datoriilor catre fostii jucatori neachitate, Olimpia Satu Mare s-a ales cu o penalizare de patru puncte in urma ultimei sedinte a Comisiei de Disciplina si Etica a Federatiei Romane de Fotbal. Cu punctele in minus, Olimpia a cazut de pe locul 13 pe locul 19, penultimul, acum fiind la egalitate cu ultima clasata, stiinta Miroslava (16 puncte).

Pe langa depunctare, Olimpia are interzis dreptului de a transfera si/sau legitima jucatori si se afla in pericol de a fi exclusa din campionat.

Comisia in baza art. 24 lit. C pct. 1 lit. b din Regulamentul privind Statutul si Transferul Jucatorilor de Fotbal a dispus sanctionarea CS FC Olimpia 2010 Satu Mare cu interzicerea dreptului de a transfera si/sau legitima jucatori in calitate de club cesionar, scaderea de puncte asupra celor acumulate in campionat de echipa de categoria cea mai ridicata – depunctare 2 puncte pentru perioada 01.11.2017-15.11.2017.

Comisia a acordat termen in data de 06.12.2017, ora 15.00, data la care clubul debitor sa prezinte dovada platii fata de creditorul Voicu Ionut Adrian pentru a evita in continuare depunctarea”, este verdictul Comisiei de Disciplina si Etica a FRF in cazul litigiului Olimpiei cu Adrian Voicu, unul asemanator fiind dat si in cazul lui Iulian Daniel Anca Trip.

VEZI cum arata NOUL CLASAMENT al Ligii 2 dupa depunctarea Olimpiei

Sambata, de la ora 11:00, Olimpia ar trebui sa joace pe teren propriu meciul cu Metaloglobus Bucuresti, in cadrul primei etape a returului. Echipa satmareana avea cu un punct peste cea din Capitala inainte de aceasta depunctare. in ultima etapa din 2017, a 21-a, Olimpia ar trebui sa se deplaseze la finalul saptamanii urmatoare la Clinceni, pentru meciul cu Academica, insa jocul este nesigur din cauza problemelor financiare ale gruparii satmarene.

The post Clasamentul Ligii 2 a suferit modificari importante, inaintea primei etape a returului, dupa depunctarea Olimpiei Satu Mare! appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*