Claudiu Buciu, noul primar al Lugojului: Vă promitem că lucrurile se vor schimba radical, din prima zi în care vom fi numiți în fruntea administrației locale

În urma alegerilor locale desfășurate duminică, 27 septembrie, primul loc a fost ocupat, la distanță, de candidatul Partidului Național Liberal, Claudiu Buciu.
Prima sa declarație după aflarea rezultatelor a fost dată la sediul PNL.

”Dorim să le mulțumim lugojenilor care, în sfârșit, și-au luat soarta în mâini și au decis să se scape de o administrație care i-a umilit efectiv, timp de 12 ani, o administrație care a distrus practic Lugojul și l-a întors înapoi în timp . Alături de echiipa PNL, am reușit să înlăturăm această administrație, suntem capabili și ne vom ține de toate promisiunile pe care le-am făcut în programul nostru electoral, în această campanie. Lugojul are nevoie de respect, are nevoie și, din păcate, să fie reclădit aproape de la zero. Vă promitem că lucrurile se vor schimba radical, din prima zi în care vom fi numiți în fruntea administrației locale. Vă mulțumim!”, a spus Claudiu Buciu, noul primar al municpiului Lugoj, după 12 ani de administrație pesedistă.

Claudiu Buciu este primul primar liberal al Lugojului după Al. Bireescu, care a condus urbea în perioada interbelică.

Să fie într-un ceas bun!

Articolul Claudiu Buciu, noul primar al Lugojului: Vă promitem că lucrurile se vor schimba radical, din prima zi în care vom fi numiți în fruntea administrației locale apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*