Claudiu Niculescu, despre înfrângerea din primul meci al anului: „Este cea mai umilitoare”

FC Voluntari a disputat sâmbătă, primul meci oficial din acest an și a fost învinsă la scor de către CSM Poli Iași, în cadrul etapei cu numărul 23 a Ligii I.

Ilfovenii au pierdut pe teren propriu cu scorul de 4-0, după reușitele jucătorilor Bosoi (min. 28), Sin (min. 33), Badic (min. 44) și Chelaru (min. 49).

Tehnicianul grupării din Voluntari s-a declarat dezamăgit după acest eșec, dar și-a asumat vina și a promis că nu va fugi de răspundere niciodată.

”Am mai suferit o înfrângere umilitoare pentru mine la începuturile mele în ale antrenoratului când eram la U Cluj, am pierdut la Pandurii dacă nu mă înşel 6-1 sau 6-2, dar pot spune acum că aceasta este cea mai umilitoare pentru că a fost pe teren propriu şi e dureros rezultatul şi modul în care s-au prezentat jucătorii în această seară.

Au intrat pe vârfuri mulţi dintre ei şi n-au respectat deloc, absolut deloc, ceea ce le-am cerut. Eu sunt principalul vinovat. Eu sunt antrenorul şi îmi asum responsabilitatea rezultatului întotdeauna, eu nu fug de răspundere niciodată”, a declarat Claudiu Niculescu, potrivit Telekom Sport.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*