Clipe unice pentru suporterul UTA-ei din Iași, Cătălin Mihăescu: „I-am cunoscut pe băieți, am simțit o emoție puternică”

Întâlnire emoționată la Iași pentru un fidel suporter al UTA-ei. Știind că echipa sa de suflet joacă mâine în Dealul Copoului, avocatul Cătălin Mihăescu a încercat să ia legătura cu „oficialii” clubului pentru a provoca o întâlnire de câteva minute, dar Dorin Stana, directorul administrativ al „Bătrânei Doamne”, i-a luat-o înainte.

L-a poftit la Hotelul „Ramada” după ce „roș-albii” au luat cina, iar avocatul ieșean descrie singur ceea ce a simțit în această seară. „A fost extraordinar pentru mine, nu am cuvinte. Am simțit o emoție puternică. Mulțumesc din toată inima familiei UTA, sunt oameni deosebiți, am vorbit cu domnul antrenor Balint, l-am felicitat pentru modul cum se prezintă la o conferință de presă, se vede că are cultură generală și fotbalistică. Am vorbit vreo zece minute cu dânsul, a fost o plăcere să-l ascult. Am schimbat păreri, m-a ascultat și m-a lămurit, merită să avem toată încrederea în el. La final mi-au dat autografe, iar domnul antrenor mi-a scris pe tricou: <<Cu mult respect, pentru domnul Cătălin Mihăescu, de la Laszlo Balint!>> Am cunoscut și jucătorii, am făcut și o poză cu ei. Domnul Stana este un om deosebit, mi-a adus ce l-am rugat, doar cuvinte de laudă am și sunt mândru de echipa și clubul meu. Le-am spus băieților că mâine îî tocăm pe Poli, batem 4-0. Am schimbat câteva vorbe cu Buhăcianu, apoi cu Cipri Rus, cu care am vorbit despre Ionuț Popa și fiica sa îndurerată, Meda”, ne-a mărturisit Cătălin Mihăescu.

În final, avocatul ieșean a transmis un mesaj și pentru suporterii UTA-ei: „Dragi utiști! Suferim cu toții, ne mai certăm înte noi, dar UTA este una singură, e a noastră. A celor care avem UTA în suflet de zeci de ani, dar și a celor tineri care preiau ștafeta pentru viitor”.

Trebuie menționat că Mihăescu a fost bun prieten și cu regretatul Ionuț Popa, de pe vremea când acesta o antrena cu succes. Altfel, avocatul din capitala Moldovei a achiziționat mereu abonamente (unele dintre ele le-a și donat suporterilor arădeni prin intermediul sportarad.ro), dar și bilete virtuale, iar astăzi și-a cumpărat și materiale promoționale. Altele pe lângă cele oferite sub formă de cadou de clubul arădean.

0
0

Articolul Clipe unice pentru suporterul UTA-ei din Iași, Cătălin Mihăescu: „I-am cunoscut pe băieți, am simțit o emoție puternică” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*