Clubul în haos, boss-ul în concediu de fițe | Președintele CSM-ului se odihnește într-un resort de cinci stele, unde un sejur de o săptămână costă 2500 de euro

Președintele CSM Târgoviște, Prisăcaru Ciprian, a dat răcoarea din oraș pentru plajele și resorturile de fițe din însorita Antalya, alegând un stabiliment de cinci stele, cu condiții dar și prețuri pe măsură. Boss-ul de la CSM Târgoviște sărbătorește un an de la câștigarea concursului la care a candidat singur în complexul Delphin Imperial 5*, (nota 8.6 pe site-ul booking.com) cazarea și masa în sistem all inclusive pentru o săptămână ajungând în această perioadă la 2.500 de euro. Adăugați transportul cu avionul dus întors și banii din buzunar și aveți imaginea unei vacanțe de lux pe care și-o permite președintele CSM-ului dintr-un salariu de aproximativ 600 de euro, din care ar trebui să achite și rata la creditul luat pentru achiziția unui apartament în buricul Târgoviștei. Prisăcaru nu este singur în Antalya, ci însoțit de prezențe feminine apetisante, unele descurcându-se din salarii modeste, încasate din bani publici.

Vacanță plăcută, Cipriane, totul e în grafic acasă!

P.S. În aceeași perioadă a anului trecut, un alt angajat al CSM-ului, Tănase Cătălin, petrecea în Tenerife, în timp ce echipa pe care teoretic o antrenează era în cantonament la Poiana Brașov.

GALERIE FOTO CU HOTELUL LA CARE E CAZAT PRISĂCARU

The post Clubul în haos, boss-ul în concediu de fițe | Președintele CSM-ului se odihnește într-un resort de cinci stele, unde un sejur de o săptămână costă 2500 de euro appeared first on DB-SPORT.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*