Clubul municipalităţii câmpinene – bun de plată!

Marian Dima

Comisia pentru Statutul şi Transferul Jucătorului din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Prahova a anunţat decizia finală în cazul litigiului dintre cluburile câmpinene de junior HM şi CS. Primul – clubul familiei Hagianu a reclamat primirea grilelor de transfer pentru mai mulţi jucători preluaţi de CS Câmpina, cărora clubul susţinut de autoritatea locală a decis să le facă şi contracte, schimbându-le “statutul”.
7-bÎn cazul a 9 dintre fotbalişti, HM Câmpina a primit compensaţia de formare, conform ROAF, suma de plată fiind în cuantum de 24251 ron, la care se adaugă şi taxele plătite de HM Câmpina – 3600 de ron, , bani care se vor recupera tot de la CS Câmpina, reprezentantul clubului HM Câmpina în acest litigiu, juristul Bogdan Filcea primind decizia favorabilă din partea comisiei!
Interesant este că, CS-ul a încercat un “recurs” la această decizie a AJF, dar nu a “timbrat” respectivul act, astfel că, acum, cazul se poatre considera încheiat, în termen de 30 de zile, clubul CS Câmpina având termen de plată a compensaţiei, pentru a nu risca apoi alte sancţiuni – în ordine, amendă, interzicerea dreptului de a mai efectua transferuri, depunctarea, dezafilierea!
Mai mult, ceilalţi jucători pe care Hagianu îi împrumutase la CS Câmpina şi care nu au semnat contracte cu acest din urmă club, sunt obligaţi să se întoarcă la HM, culmea fiind că, deocamdată, o parte dintre ei sunt folosiţi, bine-mersi, de către CS, care ar putea pierde toate meciurile în care-i foloseşte!

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*