Clubul UTA a fost clasat în procesul ce-i vizează pe „oficialii” săi, acuzați de DNA de complicitate la infracțiunea de mită!

Știrea că Direcția Națională Anticorupție i-a trimis în judecată pe doi dintre „oficialii” UTA-ei, acuzați de complicitate la infracțiunea de mită în „speța” Foresta Suceava – Sepsi Sfântu Gheorghe din primăvara anului 2017, a făcut înconjurul presei naționale. În culpă sunt Claudiu Drăgan, actualul director de competiții al arădenilor și Codru Grădinariu, managerul general, iar prin comunicatul din această seară clubul UTA e convins  că cei doi vor avea la final o sentință favorabilă. Dacă nu: ”Vom lua măsurile care se impun”. Mai mult, conducerea grupării fanion a Aradului pune la dispoziție un document din care rezultă că UTA nu este în niciun fel implicată în proces și, deci, nu riscă niciun fel de sanțiuni.

Iată ce se scrie pe uta-arad.ro:

Ca urmare a informațiilor apărute astăzi în media, clubul nostru pune la dispoziție comunicarea primită recent din partea Direcției Naționale Anticorupție, din care reiese clasarea AFC UTA Arad în cazul discutat.

Comunicatul, mai jos:

În cazul în care orice angajat al clubului va fi găsit vinovat, vom lua măsurile care se impun. Din punctul nostru de vedere, angajații noștri se bucură de prezumția de nevinovăție și avem încredere că sentința le va fi favorabilă”.

Totodată, se poate observa că procurorul șef nu va poate depune plângere împotriva deciziei de clasare a clubului UTA, însă dacă acest lucru nu se întâmplă, cea mai titrată grupare din Provincie, alături de CFR Cluj, nu va avea de suferit niciun fel de sancțiuni.

0
0

Articolul Clubul UTA a fost clasat în procesul ce-i vizează pe „oficialii” săi, acuzați de DNA de complicitate la infracțiunea de mită! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*