Clubul UTA se pregătește să-și primească abonații pe stadion cu Gazul și-i invită să-și ridice cardurile de acces!

Informarea de aseară a lui Klaus Iohannis, a pus pe jar suporterii tutuor echipelor din țară, iar cei ai UTA-ei cu atât mai mult cu cât ei nu au avut ocazia să-și încurajeze favoriții pe noua arenă „Francisc Neuman” în Liga 1. Președintelui României a spus clar că tribunele pot fi umplute la 25% din capacitatea sa, astfel că „oficialii” grupării arădene se pregătesc să deschidă porțile pentru aproximativ 2700 de fani „roș-albi” cu ocazia meciului de duminică (ora 14) ci Gaz Metan Mediaș, din cadrul rundei a 8-a a play-outului Ligii I.

Selecția este relativ simplă, căci acesta e cam numărul abonaților pentru stagiunea 2020-2021, doar că nu toți și-au ridicat cardurile achiziționate în vara anului trecut. Tocmai de aceea:

”Clubul UTA îi anunță pe abonații care nu au intrat încă în posesia cardurilor de abonament că acestea pot ridicate astăzi și mâine, de la Arena Francisc Neuman.

Program:

Vineri, 14 mai –  orele 14:00 – 20:00

Sâmbătă, 15 mai – orele 10:00 – 14:00

Duminică nu se eliberează abonamente”

La această oră, nu se cunosc condițiile în care fanii vor putea avea acces pe stadioane, dacă trebuie să fie vaccinați împotriva SARS-CoV-2 sau dacă trebuie să prezinte un test PCR  nu mai vechi de 72 de ore, sau dacă autoritățile vor găsi de cuvință să nu facă o selecție, ținându-se cont de faptul că oricum doar 25% din capacitatea arenelor se vor umple, iar distanțarea socială se poate face foarte ușor.

0
0

Articolul Clubul UTA se pregătește să-și primească abonații pe stadion cu Gazul și-i invită să-și ridice cardurile de acces! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*