Clujenii pierd si returul cu olandezii, fiind eliminati dupa optimile FIBA Europe Cup!

U BT Cluj-Napoca a avut sansa sa castige primul din seria celor patru meciuri din FIBA Europe Cup cu echipa olandeza Donar Groningen, dar a pierdut in propria arena la sapte puncte, 69-76 (41-37). Intrecuti si in partida desfasurata pe terenul adversarilor, campionii Romaniei vor parasi competitia.

Intr-un fel s-a repetat istoria intalnirii din urma cu o saptamana. Clujenii au castigat primul sfert cu 22-13, dar le-au cedat pe urmatoarele doua, 19-24, 11-22, incheindu-l nedecis, 17-17, pe ultimul. Principalii marcatori ai echipei pregatite de Mihai Silvasan au fost Sakic, 13 puncte, 11 recuperari, double-double, Watson, 13 si Calnicenco, 11. Cosgeterul partidei a venit de la oaspeti, Pasalic, 20.

Reprezentanta noastra in aceasta importanta competitie si-a terminat parcursul cu opt victorii si sase infrangeri, dintre care cinci succese in grupa initiala, pe care au castigat-o si trei in cea principala, unde s-au impus olandezii cu duble victorii impotriva clujenilor.

Articolul Clujenii pierd si returul cu olandezii, fiind eliminati dupa optimile FIBA Europe Cup! apare prima dată în Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*