CN de futsal U19: Șimandul a câștigat și ultimul meci al sezonului regular și așteaptă numele adversarilor din grupa de elită!

Luna decembrie a fost extrem de prolifică pentru puștii Șimandului, implicați în campionatul național de futsal. Cu trei victorii din tot atâtea partide, „șoimii” au acces în premieră în faza a doua a competiției și așteaptă tragerea la sorți a Federației de specialitate pentru a-și afla următorii adversari.

Partida decisivă pentru ocuparea locului 2 în grupă (după Autobergamo Deva) s-a disputat joi seara, la Arad și a fost câștigată cu 8-4 de băieții lui Daniel Mărcuș și Dumitru Buruiană, în fața celor de la ACS West Deva. Marctori: Jurj (2 goluri), C. Ujoc (2), Stejar (1), Malița (1), Cordoș (1) și Borod (1).

Cu obiectivul atins, șimăndanii au intrat pe călcâie pe parchet în ultimul meci al anului. La Cluj, „lanterna” CFF Clujana a condus cu 6-4 la pauză, dar „șoimii” au întors meciul până la final: 10-9! Borod a înscris cele mai multe goluri în contul oaspeților – 3, fiind urmat de Dagău, Cordoș și Jurj cu câte două reușite și Stejar, cu una. Din lot au mai făcut parte P. Ujoc, D. Ujoc, Pocioian și Malița.

„În prima repriză ne-am luat pe noi doar slipul, ghetele le-am încălțat de abia în repriza a doua. Sunt mândru de acești băieți pentru această calificare, în premieră, în faza a doua a campionatului național. Acum așteptăm să vedem cu cine vom juca mai departe, vom face tot posibilul să ajungem la turneul final, deși suntem conștienți că va fi foarte greu. Dar, dacă ne strângem toți și, poate, cu două-trei întăriri, vom realiza o performanță și mai mare decât calificarea în elită. O să încercăm să legăm și ceva amicale tari în perioada de iarnă, mai participăm și la ceva turnee de sezon, cum ar fi Cupa Stelelor, de la DeSavoia, prin care sperăm să mai creștem în joc”, spune profesorul Mărcuș.

Până la calificarea la turneele de elită a campionatului național, cea mai bună performanță a juniorilor șimăndani a fost accesul la turneul final al Cupei României, găzduit, de altfel, de sala UAV – Mihai Botez din Arad, în martie 2018.

0
0

Articolul CN de futsal U19: Șimandul a câștigat și ultimul meci al sezonului regular și așteaptă numele adversarilor din grupa de elită! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*