Cocoșul seacă Timișul, Filimon doar în tribună cu destinația Dumbrăvița

Liderul Diviziei D Timiș, CS Timișul Șag, a pierdut astăzi în premieră în deplasare în turul ligii a patra, Răzvan Solomon aducând prin unicul gol din minutul 37 întâia victorie în ultimele 4 etape Cocoșului Orțișoara, care aborda partida de la ora 14 cu un singur punct în cont din precedentele 9 posibile.

Astfel, după ce era surprinsă până acum doar în etapa a opta, pe 22 septembrie, când nou-promovata ASO Deta se impunea la Șag cu 1-4, prima clasată a fost depășită din nou după 7 runde, în unica întâlnire din această după-amiază în eșalonul patru timișean, dar și cea mai semnificativă din această antepenultimă reuniune a sezonului de toamnă: Cocoșul Orțișoara – Timișul Șag 1-0 (1-0).

Portarii, dar mai ales Burtic, care de două ori l-a intuit în cele din urmă pe Rațiu, atacant al Cocoșului, au fost la înălțime în meciul din etapa a XV-a, în care n-a fost implicat în schimb Brian Filimon, spectator din tribună al întâlnirii de la Orțișoara. Cei de la CS Timișul l-au așteptat cu intenția de a-l introduce chiar și în formula de start, în ciuda faptului că mijlocașul nu se mai prezentase în ultimele zile la antrenamente, însă se pare că Filimon a optat încă de pe-acum pentru o altă destinație, aspect confirmat indirect de antrenorul principal al alb-verzilor Dumbrăviței, Sorin Bălu, care a anticipat că jucătorul va fortifica efectivul secund clasatei în perspectiva campaniei de primăvară.

Mai multe de la meciul găzduit de CS Cocoșul, în consemnări viitoare, cu cronica și galeria foto a partidei dar și declarații ale protagoniștilor.

The post Cocoșul seacă Timișul, Filimon doar în tribună cu destinația Dumbrăvița appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*