Cod galben de goluri în Liga a IV-a. Armenopolis i-a dat 10 Viitorului M. Georgescu, iar Mihai Viteazu a revenit de la 0-1 la Mintiu, marcând de patru ori

Judeţul Cluj a intrat, duminică după-amiază, sub o avertizare „cod galben” de vreme rea, iar în etapa a doua a Ligii a IV-a s-au disputat ultimele două meciuri, în care s-au marcat 15 goluri.

Performera zilei a fost Armenopolis Gherla, care a câştigat cu 10-0 meciul de pe teren propriu disputat împotriva Viitorului Mihai Georgescu.

Gazdele au profitat din plin şi de o formaţie alcătuită, în majoritate, din jucători până în 17 ani ai adversarilor, doar cinci jucători din echipa pregătită de Laurenţiu Văidean în campionatul de juniori făcând deplasarea la Gherla. Armenopolis şi-a văzut, însă, de treabă, iar valoarea şi experienţa superioare au dus la un scor de hochei.

Bocoş a reuşit un hattrick, celelalte goluri fiind înscrise de Marian Ionuţ, Moldovan, Doroftei, Stan David, Gligan, Rad şi Precup. Totuşi, gherlenii mai aveau nevoie de un gol pentru a urca pe locul 1 în clasament, Sticla Turda rămânând lideră graţie acestui mic avantaj.

La câţiva kilometri distanţă s-a disputat şi meciul dintre Vulturul Mintiu-Gherlii şi Arieşul Mihai Viteazu, joc început mai bine de către gazde. Alex Rus a punctat pentru formaţia lui Lucian Roman, până la pauză oaspeţii egalând, însă, prin Kopandy. Cu o echipă mult schimbată în această vară, dar formată din jucători experimentaţi, Arieşul s-a desprins decisiv în repriza a doua, Dorian Rus marcând două goluri în mai puţin de 10 minute.

Pe final, Botaş a stabilit scorul final, 4-1 pentru Arieşul Mihai Viteazu, care a ajuns la două victorii consecutive în acest început de sezon şi aflându-se, acum, pe locul cinci în clasament.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*