COD RUTIER 2020. Amenzi uriaşe pentru o greşeală banală. Atenţie, puteţi plăti 2900 de lei!

COD RUTIER 2020. Amenzi uriaşe pentru o greşeală banală. Atenţie, puteţi plăti 2900 de lei!

COD RUTIER 2020. Șoferii riscă amenzi usturătoare dacă își montează pe mașini sisteme sonore antifurt neconforme.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

De asemenea,  condițiile de obținere a permisului pentru șoferii profesioniști se schimbă.

Antalya cu avionul din Baia Mare si Cluj!

ta sisteme sonore antifurt, adică alarme auto, dar care respectă reguli stabilite de legislație și legate de nivelul sonor și durata sunetului emis, Amenzile pentru cei care încalcă legea riscă amenzi de 3.000 de lei.

Șoferii ce dețin mașini au posibilitatea, conform legislației rutiere, să își monteze alarme auto la acestea, sisteme ce au scopul să împiedice sau cel puțin să îngreuneze munca hoților.

Legislația actuală stabilește caracteristicile pe care trebuie să le aibă sistemele sonore antifurt. Astfel, semnalul emis de alarma antifurt nu trebuie să fie mai lung de un minut. În plus, intensitatea semnalului sonor nu trebuie să depășească un anumit prag fonic.

După cum a stabilit Ordinul Ministerului Sănătății nr. 536/1997 care aprobă Normele de igiena și recomandări privind mediul de viață al populației, valoarea maximă a pragului fonic pentru apartamente este de 35 de decibeli în timpul zilei și 25 de decibeli în timpul nopții, între orele 22:00 – 06:00. De asemenea, specialiștii au determinat valoarea nivelului acustic în interiorul unei camere ce are ferestrele închise. Sursa: romaniatv.net

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*