Codrea: „Nu mă așteptam la un scor ca acesta, poate dacă egalau înainte de pauză…” v.s. „Anca: „Ne-am prezentat penibil, a fost vorba de atitudine”

După 5-1 în prima etapă la Reșița, Cermeiul a suferit o nouă înfrângere la patru goluri diferență în cea de-a doua deplasare a anului. „Sămădăii” au pierdut cu 4-0 pe terenul celor de la Ghiroda și Giarmata Vii, echipă implicată în lupta pentru evitarea retrogradării. Și, totuși, lucrurile putea decurge altfel, dacă la scorul de 1-0, în ultimul minut al primei reprize, Nistor nu ar fi ratat un penalty.

Paul Codrea a fost evident mulțumit după o a doua victorie contra unei echipe din partea de sus a clasamentului. Precedenta: 4-1 cu Dumbrăvița.  „Sincer, nu mă așteptam la un scor ca acesta, având în vedere că întâlneam echipa de pe locul 2. În schimb, mă așteptam la o prestație bună din partea jucătorilor mei, pentru că toată săptămâna au muncit bine și am înțeles lecția primită la Galda. Ne bucurăm astăzi și apoi vom continua să muncim, pentru că nu vreau să se repete ce s-a întâmplat în ultima deplasare. Ratarea penalty-ului a fost un moment psihologic, dacă egalau meciul ar fi fost mult mai greu. Seria e una foarte echilibrată, fără valori ieșite din comun, oricine poate încurca pe oricine. Sperăm să ne revenim, să legăm niște rezultate utile la rând, pentru că, dacă alternăm victoriile cu înfrângerile, nu realizăm nimic. au fost cuvintele fostului internațional.

De cealaltă parte, tehnicianul Cermeiului și-a criticat aspru elevii sau mai bine spus o mare parte dintre ei. „Ne-am prezentat penibil astăzi, sunt dezamăgit de prestația unor jucători. De acum încolo vor juca cei care consider eu că merită. Nu cred că a fost neapărat decisiv acel penalty ratat. Într-adevăr, poate dacă marcam era altfel meciul, dar nu ai voie să iei goluri așa cum am făcut-o noi astăzi. Sunt foarte nemulțumit de prestația unora și mă refer în special la Gârlea. Voi avea o discuție serioasă cu el în vestiar și vedem ce e de făcut. Le-am spus înainte de meci că ne așteaptă o partidă grea, Ghiroda e cu cuțitul la os în partea de jos a clasamentului. Din câte văd, jucătorii nu au înțeles cum trebuie mesajul pe care eu l-am transmis înainte de partidă. Nu a contat calitatea terenului, e vorba de atitudine. Adversarii noștri au jucat pe același teren, dar cu atitudinea potrivită și au meritat această victorie fără nici o discuție. Dacă nu tratezi fotbalul serios, te pedepsește și astăzi noi nu prea am tratat meciul cum trebuie. Ne așteaptă încă un meci dificil, contra Sebișului, vom încerca să scoatem maximum din acea partidă de acasă. La Cermei nu a fost niciodată vorba de promovare, pur și simplu am jucat fiecare meci la victorie”, a declarat Radu Anca după eșecul de la Ghiroda.

Pe 26 martie, Norbert Varga împlinește 39 de ani, iar prestația sa a fost remarcată inclusiv astăzi, la Ghiroda. „Nu se poate ca la vârsta asta Norbi să joace mult mai bine decât alții”, a subliniat Anca.Îl felicit pe Norbi Varga pentru că încă joacă și la 39 de ani, e mai în vârstă ca mine și eu m-am retras de 7 ani. Are și un fizic bun, îi urez să o țină tot așa, să-l depășească pe Totti”, a menționat și Paul Codrea, care pe 4 aprilie face 38 de primăveri.

Ghiroda vine în județul Arad în următoarea etapă, pentru partida de sâmbătă împotriva Crișului, în timp ce Lunca Teuz Cermei are derby județean în aceeași zi, contra lui Național Sebiș.

 

0
0

Articolul Codrea: „Nu mă așteptam la un scor ca acesta, poate dacă egalau înainte de pauză…” v.s. „Anca: „Ne-am prezentat penibil, a fost vorba de atitudine” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*