Codrea, prim amical victorios: Ripensia – Fortuna Becicherecu Mic 2-1, la Urseni

Ripensia a încheiat primele două săptămâni de pregătiri din această iarnă prin a disputa întâiul meci amical din 2018, derulat astăzi la Urseni și adjudecat în fața unui lider din Campionatul Județean Timiș.

FC Ripensia – ACS Fortuna Becicherecu Mic s-a încheiat cu rezultatul de 2-1 (1-0) în primul meci de verificare din iarnă pentru formația divizionară B preluată de Paul Codrea. Nou-promovata în Liga 2 a semnat o victorie la limită în faţa unui lider din liga a V-a, Fortuna Becicherecu Mic, care a lăsat o bună impresie. Liderul Seriei I din liga a V-a nu a contat astăzi la Urseni pe Zoran Radu, Costel Zurbagiu, Adrian Negruţ, Lucian Stoica, Cosmin Todor și Pîrvulescu, plecați deocamdată la alte echipe.

Galben-roșii de la Ripensia au marcat unicul gol al reprizei I în minutul 29, prin tânărul Claudiu Matiş, după care, la reluarea jocului, oaspeţii au egalat prin Dragoş Croitoru în minutul 75, printr-un şut, ca mai apoi, cu cinci minute înainte de final, Denis Golda să puncteze decisive: 2-1.

Următorul meci pentru Ripensia este pe 24 ianuarie de la ora 12, la Reşiţa, cu CSM Şcolar din localitate.

La fluierul arbitrului Cătălin Botaş, ajutat la margine de Horaţiu Lotrean şi Alin Botaş, au jucat următoarele formaţii:

Ripensia: Rădulescu – Marius Toma, Burdeţ, Apro, Popa – Călin Toma, Zurbagiu, Ungureanu, Bobină – Matiş, Dumiter.

Antrenor: Paul Codrea.

Au mai jucat: Dalin Munteanu (min. 70, Contra) – Vlădia, Stoi, Semeniuc, Tudor, Mînecan, Golda, Neamţu şi Livan.

Fortuna Becicherecu Mic: Culda – Miheţ, Ionuţ Roman, Oneţ, Hodiş – Vîrşov, Ştrango, Dan Roman, Berbece – Dragu şi Cioancă.

Antrenor: Vasile Luţă.

Au mai jucat: Croitoru, Telecean, Terec, T. Popa.

Paul Codrea (antrenor Ripensia): ”A fost un test util pe un teren greu, chiar am întâlnit una dintre cele mai bune echipe din eşaloane inferioare, care sigur poate fi în primele cinci din liga a IV-a, dacă nu şi mai bine”.

Vasile Luţă (antrenor Fortuna Becicherecu Mic): ”Diferenţa de valoare s-a văzut, este o echipă în reconstrucţie şi cu perspective de viitor. Dar per ansamblu sunt mulţumit de jocul echipei mele, chiar dacă au lipsit 3-4 jucători, cu toţii titulari, care vor să joace mai sus. Ripensia a meritat victoria dar terenul a lăsat de dorit”.

The post Codrea, prim amical victorios: Ripensia – Fortuna Becicherecu Mic 2-1, la Urseni appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*