Codrea răstoarnă scorul, Miklos salvează punctul cu învinsa de marți la penalty-uri în Cupa României: Giarmata – Filiași 2-2 (0-1)

CS Millenium Giarmata a încheiat prima jumătate a turului exact așa cum o începea pe 25 august, în runda inaugurală, printr-un 2-2 pe teren propriu, cu deosebirile că de astă dată a fost condusă la pauză și nu a condus respectiv că a fost egalată pe final, și nu a egalat.

Într-adevăr, astăzi de la ora 15, pe arena ”Nicu Moraru”, în prima zi a rundei din weekend în Seria a IV-a din Liga 3, CS Millenium Giarmata a remizat cu goluri în compania doljenilor de la ACSO Filiaşi, 2-2 (0-1) în cea de-a șaptea etapă din totalul de 15 ale turului din sezonul de toamnă.

Dorin Codrea – foto a răsturnat scorul după mijlocul reprizei a II-a, în minutele 70 şi 82, după ce Ionel Dinu deschidea scorul pentru olteni spre finalul reprizei I, 0-1 în minutul 36, Sorin Calu egalând la potou, în minutul 90, în contul grupării revenite din această campanie în întrecerea seriei vestice și în care a cedat abia în precedenta deplasare, 1-0 la Petroșani, în fief-ul liderului.

CS Millenium conducea la pauză dar și egala pe final în meciul acasă din august cu CS Gloria Lunca Teuz Cermei, după acel 2-2 înregistrând 3 eșecuri consecutive iar apoi întâia victorie, 3-2 pe teren propriu contra devenilor, urmată de înfrângerea de sâmbăta trecută, 4-0 la Petroșani cu liderul ACS Șirineasa.

Timișenii au cedat așadar deja 7 puncte pe propriul teren în noul campionat, ACSO Filiași adjudecându-și până acum 5 în deplasare, grație unui 1-0 la debut la Bălești și unei remize albe la Deva, urmată de amintitul 1-0 pentru ACS Șirineasa. De reamintit  și că doljenii au evoluat și la mijlocul acestei săptămâni în turul 4 al Cupei României, într-o partidă cu prelungiri și lovituri de departajare, 0-0 și 2-2 respectiv 5-7 cu secund divizionara FC Argeș.

Codrea i-a înscris astăzi formației din Filiași tot atâtea goluri câte încasa ACSO în precedentele 5 apariții din noul campionat, cu mențiunea că doljenii au început sezonul Ligii 3 cu două deplasări, dat fiind că în runda a doua au stat.

Viorel Vişan (delegat CS Millenium): ”A fost un joc foarte bun, am întâlnit o echipă bună, bine organizată în teren şi cu o viteză de joc prin care chiar m-a surprins. Ne-au egalat în minutul 90, dar puteau să ne şi bată dacă Mikloş n-ar fi scos o minge foarte grea şi ne-a salvat astfel de la înfrângere în minutul următor”.

Antrenorul Răzvan Leucă a folosit următorii jucători: Robert Mikloş – Sinişa Sporin, Darius Buzdugan, Mircea Stupu, Alexandru Cherecheş, Dorin Codrea, Radu Domşa, Ovidiu Ştefănescu (min. 60, Adrian Bungău), Claudiu Ghighilicea (min. 80, Aurelian Grunţă), Sebastian  Stoica (min. 90, Adrian Rus) şi Ifeanyi Anagor.

Pe bancă: Alin Pricop, Laurenţiu Copoeru, Andrei Braniştianu şi Alex Ciontu.

CS Millenium va juca și vinerea viitoare tot acasă, în runda de la mijlocul turului în C4, cu nou-promovata CS Șoimii Lipova, după care va evolua în deplasare la CS U Craiova SA 2. Rezultatele zilei și programul etapei a VII-a, pe coloana clasamentelor la zi și a datelor tehnice.

The post Codrea răstoarnă scorul, Miklos salvează punctul cu învinsa de marți la penalty-uri în Cupa României: Giarmata – Filiași 2-2 (0-1) appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*