Coincidență fatală. Tânăra de 24 de ani, spulberată de un coleg de muncă

Tânăra de 24 de ani, Mihaela Florea, lucra la un hipermarket din Slatina. În această dimineață, urma să între în tură la ora 7.00 și, în momentul producerii accidentului, aceasta se îndrepta către stația de autobuz de unde urma să ia un microbuz care să o aducă în Slatina.

Fatalitatea a făcut ca un coleg de muncă al fetei, un bărbat de 41 de ani, din Coteana, care și el mergea către serviciu, să se angajeze într-o depășire, chiar în dreptul tinerei, și să o izbească mortal, proiectând-o într-un cap de pod de pe marginea drumului. Din păcate, eforturile paramedicilor sosiți la fața locului au fost fără succes, manevrele de resuscitare au rămas fără rezultat.

Drama este și mai mare pentru că, în momentul impactului, tânăra vorbea la telefon cu mama ei, care a auzit o bubuitură puternică. Pentru că locuia la câteva case de locul tragediei, tatăl fetei a alergat într-un suflet să vadă ce s-a întâmplat.

Șoferul autoutilitarei care a lovit-o pe tânăra de 24 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Accidentul este cercetat de polițiști, dar și de către inspectorii ITM Olt, fiind considerat accident de muncă.

„Un şofer de la VMG, în timp ce conducea şi venea spre serviciu cu maşina firmei, a accidentat mortal o vânzătoare a aceluiași hipermarket, care şi aceasta se ducea la serviciu. Accidentul a fost comunicat la ITM şi este cercetat de o echipă de inspectori de muncă în colaborare cu Poliţia. Este un accident de traseu, în afara muncii şi nu un accident datorat procesului muncii, însă intră tot în categoria accidentelor de muncă”, a precizat Florin Fumureanu, inspector şef adjunct Securitate şi Sănătate în Muncă, în cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*