Coincidențele merg mai departe: UTA – Farul (Viitorul), din prima etapă, tot pe mâna „centralului” Marcel Bîrsan!

Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat pe bucureșteanul Marcel Bîrsan la partida UTA – Farul, din prima etapă a noului sezon de Liga 1. „Centralul” din capitală a arbitrat și anul trecut partida din prima etapă dintre cele două formații, încheiată cu scorul de 1-1, la Ovidiu.

Per total, Bîrsan a arbitrat UTA în 5 partide, trei în eșalonul secund (UTA – FCU Craiova 1-1, noiembrie 2013; ASU Poli – UTA 0-3, mai 2017 și FC Argeș – UTA 1-1, august 2020) și două în Liga 1, jocul de la Ovidiu cu Viitorul și eșecul din play-out contra Politehnicii Iași, de pe „Francisc Neuman”, scor 1-2, ambele în sezonul recent încheiat.

Bîrsan va fi asistat la cele două tușe de Sebastian Gheorghe (Suceava) și Andrei Constantinescu (București), în timp ce rezervă este Szabolcs Kovacs (Carei). Băimăreanul Zoltan Szekely va fi cel care va da notele „fluierașilor”.

0
0

Articolul Coincidențele merg mai departe: UTA – Farul (Viitorul), din prima etapă, tot pe mâna „centralului” Marcel Bîrsan! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*